2777
2789
عنوان

خام گیاهخوار داریم توسایت ؟🌱🍃

90 بازدید | 13 پست

میخواستم بپرسم ایا گیاه خوارا خیلی لاغر میشن چون چربی و کربوهیدارت و .. اینا نمیخورن؟منم میخوام گیاه خواری کنم اما میترسم لاغرتر از این بشم .

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هستم لاغرم نمیدونم دیگ برااینه یاکلا همینطور بوده میشه تاپیکمو گزارش بزنید لایکم کنید صلوا ...

کدوم تاپیکت؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
چرا میخای گیاه خوار بشی؟؟؟؟

حس بدی دارم به چیزای صنعتی شکر و روغن .حس میکنم هیچ ویتامین مفیدی ندارن غذاهای پخته .

دختر خالم یه مدت بود انقد خسته شددددددد ولش کرد

آدمی زاد نیاز به همه چی داره تحت تاثیر جو قرار نگیرید بعضی چیزا ظاهر قشنگی داره ولی همش شهادت مگه میشه آدم چربه نخاد

می‌دونی اطراف چشم چربی. 

اطراف کلیه چربیه که موقیتشو حفظ میکنه؟

وقتی این چربی‌ها از بین بردن می‌دونی چه مشکلی برای بدن پیش میاد

عزیزم شما تو گروه های جهانی و معروف عضو شید و مدتی با اساتید در ارتباط باشید و در فری کنفراسها شرکت کنید تا اطلاعات کافی بدست بیارید

ولی خام گیاهخواری کاملا لاغرتون میکنه 

چون به نظرم تو گیاه خواری میشه که حبوبات پخته و حرارت دیده بخورید پس لاغریتون زیادم شدید نمیشه

کلایدونس

زدم

حس بدی دارم به چیزای صنعتی شکر و روغن .حس میکنم هیچ ویتامین مفیدی ندارن غذاهای پخته .

صد درصد تو شهر زندگی میکنی مگه نه؟؟؟؟😂😂😂

شیر می تونه خیلی مفید باشه 

خدایا هرچی صلاح منه رو پیش روم بزار ❤

دختر خالم یه مدت بود انقد خسته شددددددد ولش کرد آدمی زاد نیاز به همه چی داره تحت تاثیر جو قرار ن ...

چربی که میخورم منتها با روغن زیتون و روغنای گیاهی .

صد درصد تو شهر زندگی میکنی مگه نه؟؟؟؟😂😂😂 شیر می تونه خیلی مفید باشه 

اره .نه شیر نمیتونم بخورم چون عدم تحمل لاکتوز دارم .دل درد میگیرم .اما شیرهای دیگه هم گرونه نمیشه خرید همیشه

اره .نه شیر نمیتونم بخورم چون عدم تحمل لاکتوز دارم .دل درد میگیرم .اما شیرهای دیگه هم گرونه نمیشه خر ...

اصلا نمی دونم چه مشکلی داری 💔

ولی خداروشکر مااینجا خودمون می کشیم می خوریم می ریم بالای درخت می کنیم یاد بابا بزرگم افتادم با لیوان میرفت پیش گوسفندا 😂😂 نپخته شیر می خرد 

ولی اون جور زندگی کردنم خرج داره خدایی

خدایا هرچی صلاح منه رو پیش روم بزار ❤