بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا خودمم تجربه داشتم و عمرا دیگه وقتمو اعصابمو بزارم واسه پسری البته زندگی غیر قابل پیش بینیه شاید یه روزی عاشق شدم ولی دیگه تمام انرژی و تمرکزمو رو هیچ کسی به جز خودم و پیشرفتم نمیزارم
دقیقا خودمم تجربه داشتم و عمرا دیگه وقتمو اعصابمو بزارم واسه پسری البته زندگی غیر قابل پیش بینیه شای ...
❤️❤️
من با اینکه دیگه تموم شده حالم بده و نمیتونم برای کنکور بخونم تو نی نی سایت فقط میچرخم اینجا عقده ای و بی ادب زیاده موندن تو این سایت خیلی بده ولی چیکار کنم که وابسته شدم حتی دیگه نی نی یار ها هم توهین میکنن
فضای سایت خیلی بد شده میخوام تعلیق شم!تعلیقم کنین ممنون
میدونم چی میگی ولی به نظرم بعد تعطیلی برو کتابخونه فضاش خیلی بهتره و اینکه دقیقا فضای سایت اصلا خوب ...
دقیقا دیروز تا حالا یه عقده ای داره چرت و پرت میگه حیف وقتم که واسه خوندن پیام های این روانی گذشت جالب اینجاست تهمت زده به من نی نی یار هم حرفشو باور کرده گاهی اوقات حس میکنم کاربری غیر کاری همون نی نی یاره!!! نی نی یار ندیدم توهین کنه!!!!!!!!
فضای سایت خیلی بد شده میخوام تعلیق شم!تعلیقم کنین ممنون