2789
عنوان

خانما🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

47 بازدید | 4 پست

سلام

به نظرتون مشکل از کیه؟

من باردارم و دانشجو خیلی سرم شلوغه بخاطر همین گاهی اوقات مامانم و خواهرم میان کمک ولی چون فصل امتحاناس زیاد نمیتونن بیان

همسرم اهل کارکردن نیست مثلا حتما باید بهش بگم پاشو استکانارو ببر یا چایی دم کن خودش از پیش خودش انجام نمیده منم چون بچه اول بودم و همیشه سعی میکردم مستقل بشم سختمه هی به یکی بگم پاشو فلان کارو بکن

مثلا چهارروزه میگم اشپزخونه رو باید جارو بکشم خودشم میدونست ولی نرسیدم باخودش نگفته پاشم بکشم

بخاطر همین ازصبح قهرکردم و سرو صدا کردم باهاش و نشستم گریه کردم هیچی هم نخوردم دلم داره ضعف میره 

چیکارکنم به نظرتون😪😪

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه خودمم سختمه😔

منم باردارم . انجام نمیدم . شوهرمم راستش انجام نمیده . کسیم ندارم انجام بده . خونه فعلا شلووووغ . تازه بچه کوچیکم دارم . فقط وقتی میخاد خانواده اش بیان میگم ببین خونه رو چ وضعه . جرات داری کسیو دعوت کن . می‌دونه ک بلایی سرش میارم ک اونسرش ناپیداست . الان کاریش ندارم . در حد کار روزانه انجام میدم نه بیشتر 

منم باردارم . انجام نمیدم . شوهرمم راستش انجام نمیده . کسیم ندارم انجام بده . خونه فعلا شلووووغ . تا ...

اخه مادرشوهرم هروقت دلش بخواد میادخونه چون خودش تنهاس همیشه خونش تمیزه از راهم میاد بجای اینکه بره تو دسشوری دستاشو بشوره یکراست میره تواشپزخونه چشماشم وقتی دلش بخواد از عقاب بهتره

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡