2777
2789
عنوان

خیانت

209 بازدید | 8 پست

هیچ وقت خودتونو توجیح نکنین ک شما کم گذاشتین،،، آدمی که ذاتش خرابه تا ابد خراب میمونه ،،،، امروز سومین سالگردی ک با هم بودیم امروزم تمومش کردم فقط غبطه میخورم چرا اعتماد ب نفسم انقد پایین بوده ک همچین اشتباهی کردم،،،، فقط یه سیلی زدم تو گوشش گفتم تموم شد،،،، فقط حیفم به اون بچه ای میاد ک مادرش انقد هرزه بوده که با اونی ک مثلا میخواستیم تابستون عروسی کنیم پرید،،، بچه ها من فقط دلم ب حال اون بچه وپدرش میسوزه

نوشتم ک یادم بمونه،،، هیچی بهم نگفت سرشو انداخت پایین حتی تو چشمامم نگاه نکرد،،،،، مگه رو داشت نگاه کنه ،،،،، سه سال جنگیدیم تا ب امسال برسیم،،،،چقد دنیا قشنگ بود اما فکرشو نمیکردم عزیز ترین کسم خیانت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بهتر که زودتر فهمیدی وگرنه اسمش میرفت شناسنامت چی ..بعصی زنا ترس هیچیو ندارن نمیگن شوهر بفهمه ...

ما حتی دیشب در مورد خرید طلا حرف میزدیم،،،، مامانم میگفت زودتر کاراتونو بکنین،،،، الان چی میتونم بگم ،،، من سه سال تو روی کل فامیل وایسادم بخاطرش، چون شرایطشو نداشتیم و همه میگفتن اینا اینجورین

ما حتی دیشب در مورد خرید طلا حرف میزدیم،،،، مامانم میگفت زودتر کاراتونو بکنین،،،، الان چی میتونم بگم ...

خوب راستشو بگو بگو رفته با زن شوهردار ابروشو ببر ...اینجوری همه میفهمن چه ادمی بوده بهت حقم‌میدن