2777
2789
عنوان

خانم های راننده ،لطفا بیاید 😔

551 بازدید | 71 پست

سلام 

شما چکار کردین چجوری تونستید راننده بشین ؟؟؟یه ساله گواهینامه دارم ، اما میترسم تو خیابان ها رانندگی کنم ،فقط تو کوچه ها و جای خلوت رانندگی میکنم 

و اینکه چجوری جهت ها رو تشخیص بدم؟؟مثلا نمیتونم بفهمم با ماشین یا دیوار چقدر فاصله دارم یا نه ؟هول میکنم 

و یه چیز دیگه فرمان رو جوری سفت میگیرم انگار میخواد فرار کنه 😟🤕😁

شوهرمم بدتر هولم میکنه و مسخره میکنه، 

چقدر طول میشکه راننده بشم بدون استرس؟؟؟؟

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط دل وجرات میخواد عزیزم 

میترسم ،میگم نکنه برم تو خیابان شلوغه ،یهو بزنم به یکی 

هنوز خوب مسلط نیستم 

خیلی غصه میخورم 

ماشین اتومات بگیر بعدم از تو آیینه بغل باید فاصله رو تشخیص بدی و اینکه تجربه هم هست باید خودت انقدر تمرین کنی تا دستت بیاد 

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 

خوب عزیزم راجب جهتا خود مربی میگه چطور باید باشه مثلا میخوای دور برگردون دور بزنی چرخ جلوت ک رد شد بعد شروع کن ب دور زدن 

میخای پارک‌کنی اون لبه جدول باید بیوفته وسط دوتا شیشه پاک کن ماشین 

وقتی ک راننده بشی میفهمی اینا خیلی مسخره وجزئین

یبار تنها بری جای شلوغ درست میشی

وای سکته  میکنم که تنها برم  میگم نزنم به یکی ،یا یکی بهم نزنه 

فقط به خودت بگو که میتوونی 

من انقد که استرس داشتم پشت و فرمون دست و پام شل میشد و میلرزیدم

دامادمون خدا خیرش بده بهم دل وجرات داد 

و خداروشکر راننده خوبی شدم به لطف خدا 

از خودم راضیم😊

خودت به خودت کمک کن و بگو من میتوونم جای شلوغ هم رانندگی کنم

منم تازه گواهینامه گرفتم و کلا خیابون که نرفتم و تا ۴ ماه نمیتونم تنها برم . قانون رانندگیه

البته ماشین هم ندارم فعلا

اما یاد جمله افسر افتادم بهم گفت ... تو راننده میشی . من دفعه ۳ قبول شدم اما برام مهم بود ببرم 

ببین نمی دونم چی بگم بهت که چون خودمم اول اول راهم . اما یه چیزی ، تو هم راننده میشی . تو که کنار افسر نشستی و روندی و قبوللللل شدی پس میتونی بقیشم 

من چون تو خیابون نرفتم نتونستم سوالاتتونو بگم اما انرژی خوب بهتون دادم 🌱🌼

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
میترسم ،میگم نکنه برم تو خیابان شلوغه ،یهو بزنم به یکی  هنوز خوب مسلط نیستم  خیلی غصه می ...

اخرشب ساعت ۱۱ باشوهرت بیا بیرون رانندگی کن دوشب بعد فرداش بیا بیرون با شوهرت خیلی کمکت میکنه

2790
2778
2791
2779
2792