2789
عنوان

شوهر پلید

550 بازدید | 44 پست

هر وز بهم میگه طلاقت بدم.

بعد گفتم من پیشت بودم تو دختر مدرسه آیا رو دید میزنی . یهو دخترا داد میزنن منو این همه خوشبختی محاله. یعنی طرف زن داره ولی ما ب چشمش میایم.

بهم میگه ۲ هزار تومن هم ارزش نداری.طلاقت میدم زن ۱۲ ساله میگیرم.گفتن کی ب توج مثبت میده آخه. اخلاق ک نداری پول ک نداری خانواده بدی داری و.. بعدشم ۳۰ سالته.

گفتم تو و خانوادت مشکل دارین ربطی بمن نداره.

میگه زبون نداری. از من ک دفاع نمیکنی و....  لیاقت نداری.

گفتم ۴ سالم رو حروم تو  وخانواده کردم.. ن خرجی ن نفقه

. با وجود مادرو برادر مجردت و یه خاهر و برادرمتاهل با خانوادش ک همش میومدن ودو تا خواهر شوهر همسن مامانم  ولی مجرد،من همه کار توخونه مادرت میکردم مثل کلفت.

آخرش ج من اینه. همه سختی رو تحمل کردم.

لباسشویی داشتین ولی من با دست لباساتو میشستم.

دستشویی مادرت رو میگرفتم. جاشو تمیز میکردم.

انگار کلفت گرفتین.

بدون هیچ خرجی هدیه ای چیزی.

همش من خرج کنم هدیه بخرم. پول بدم و...اصلا قدر منو نمیدونید هیچکدومتون.

دیشبم گفت طلاقت میدم.

تو لیاقت نداری نمی ارزی

مقصر شمایی 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اونی که نمی ارزه عمر و جوونیتو صرفش کنی اون و خونواده شن

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

چرا.  

زیاد خوب باشی داستان میشه .......

مگه نمیگن خوبی زیاد دل آدمو میزنه 

باید در حد تعادل خوب باشی 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
چند روزی هم میشه همش میگه طلاق.  دختره فلان شهرستانی میخوام باهاش ازدواج کنم.  چند روزی ...

والا من موندم اینا با وضع داغون قیافه تخمی کی بهشون پا میده من خودم قیافه و اندام شوهرم به هیچ وجه قبول ندارم اونوقت گوشیش نگا کن چقد دختر مختر دورشه

دلیلش اینه که حرمتها ازبین رفته شما یچی گفتی ایشون جواب داده و الان به نتیجه رسیده که اگر حرف طلاق بزنه یا حتی به قول شما دخترا رو دید بزنه اتفاق خاصی نمیفته و نهایت به همین درگیریای لفظی ختم میشه