2777
2789

از نظر روانشناسا 3تا 5 بهتره ولی خب نمیشه ی نسخه براهمه پیچید شاید یکی تا5سالگی بچش شرایط  اوردن بچه دوم نداشته باشه 8سالش شدبتونه ودلشم بخاد 

یا اگر شرایطش باشه دوفرزندی و 3فرزندی بهتر از تک فرزندیه ولی شاید شذایط زندگی ی نفر طوری باشه که ی بچه داشتن براش کافی باشه شاید مالی هم اوکی باشه ولی نتونه وقت بزاره برا دوتا بچه ب دلایل مختلف این چیزا نسبی ان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به عنوان مادری که فاصله ی دختر و پسرم هفت ساله می گم اصلا مناسب نیست ولی بازم بستگی به شرایط دیگه دا ...

اخه تا قبل اون مادر خیلی خسته ست

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

پسرم‌۵ سالشه بچه‌ی دوم‌دوستدارم ولی اصلا شرایطش رو ندارم دلم‌نمیخواد بخاطر اختلاف سنی کم زودتر بچه بیارم

گذاشتم چند سال دیگه وضعم خوب و روبراه شد یکی بیارم

ایران من ایران من 🖤
چرا 

😡😡😡😡😡من بچه دومم اوردم 

اعصابم صفر شده 

شیطنت 

گرونی 

برای خودم وقت ندارم 

روانی شدم رسما 

دلم پره 

همش تقصیر شوهرمه

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
اخه تا قبل اون مادر خیلی خسته ست

نه عزیزم اون خستگی سخت که بعد از دوسال رفع می شه و خستگی و زحمت مادری که هرگز رفع نمی شه 

فقط یه نکته ی منفی این که بعد از هفت سال خیلی از مهارت ها و تجربه های که به دست آورده بودم رو فراموش کرده بودم انگار بار اوله مادر شدم 

دیگه بالاخره هر کس یه شرایطی داره  شاید یکی باشه شرایط 4 تا بچه هم داشته باشه

اونکه ۱۰۰ درصد 

مهمتر از همه پول و اعصاب 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

کارشناسا میگن ۳تا ۴سال 

ولی به نظر من این نسخه رو نمیشه برا همه پیچید شرایط زندگی همه فرق داره .من الان پسرم ۸/۵سالشه .بخاطر شرایط روحی خودم دومی رو نخواستم تا الان 

الانم تازه فهمیدم باردارم ..خوشحالم که زودتر نیاوردم چون توانایی نگه داریشو نداشتم ...الان ویار دارم پسرم خیلی مواظبمه خیلی .

تصور کنین با این حالم باید مواظب یه بچه ی دیگه هم میبودم