2777
2789
عنوان

لبنيات سمه🤢

1753 بازدید | 89 پست

دکتر پرفسور های خارجی مطالعه تحقیق کردن که لبنيات واسه ی بدن پوست مضرر هست اونوقت بعضیا گارد میگرن میگن نه برو یکم سوادتر به خرج بده ببین کشورهایی ک بیشترین مصرف لبنيات دارن دچار سرطان شدن

لبنيات هیچ فایده ای جز ضرر نداره باعث سردی اسیدی شدن بدن میشه خاله من تو روستا هست اینقدر پنیر شیر میخورن پوست بچه‌اش ک پر لک جوشه خودشم ک همش پا کمر سردرد داره همشونم قد کوتاه 

من ۲۴ سالمه تا حالا دندون پزشکی رو از نزدیک ندیدم دندون هام کاملا سفید سالمه چون کلسیم بدنمو با خوردن لبنيات از بدن نبردم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلسیم بدن با خوردن لبنیات میره ؟ چه جالب

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

😂😂😂😂😂😂 باشه

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

حالا چشم نزنی خودتو خاله ات اینا ژنشون خوب نیس وگرنه من خودم از بچگی عادت دارم روزی نیم کیلو ماست میخورم نه قدکوتاهم نه لک و جوشی

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

آفرین دخترم 😃

چیا خوردی به جاش

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

نمیدونم،اما من با حذف لبنیات و سردی،دردمعده و حالت های افسردگیم از بین رفت

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست