2777
2789
عنوان

😐😐۶۲ کیلو شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3558 بازدید | 178 پست
عاهان مرسی البته این سایزا برا تایمیه ک پریودم تاثیر داره تو کوچیکو بزرگیش ؟

آره عزیزم تو پریود شکم بزرگتره 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عاهان گفتم من انقدم گنده نبود الان هست🤣🥲 مرسی گل

فدات 😘

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من حتی چیپس پفک تنقلات فست فود میخورم چاق نمیشم 😐ولی اینجوری چاق شدن ضرر داره  اسی توم ورزش ش ...

عاره کلن منی ک ۸ سال ورزش حرفه اعی میکردم شکم اوردم اساسی

مرسی باید شروع کنم بعد پریودیم ورزشو

سلام ب روی ماهت فاطمه جانم😍🤍 قربونت برم آخه خیلی برام سواله که چرا نمیتونم دانلود کنم خیلیم دلم ...

مصی خوشکل شرمنده بخدا تا الان تو این سایتا آپلود بودم

چون حجمش بالاست نمیگرفت

اونو ول کن

Glimpse of us

رو به جا اون گوش کن😍نمیخوام اذیتت کنم

شات گرفتم چه جالبه یعنی اگی درسی که پیش نیازه رو بیفتیم ترم بعدش همون پیش نیاز و درس مربوط بهش رو ...

اره تا دو سال که پیش که اینطوری بود،آره من حتی اون درسی که افتادم رو ترم آخر برداشتم ولی درس مربوط بهش رو ترم بعدش برداشتم😁

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌

ی معدل خوب تو پیام نور برا رشته حقوق چنده بنطرت؟؟

اگر میخوای آزمون استخدامی اینا شرکت کنی سعی کن بالای 16 باشه

وگرنه اگر هرچی بیشتر بشی بهتره

مثلا 18خیلیییییی عالیههه

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌

اگر میخوای آزمون استخدامی اینا شرکت کنی سعی کن بالای 16 باشه وگرنه اگر هرچی بیشتر بشی بهتره مثلا 1 ...

من تا الان خیلی خوب نبوده🥲🥲بااینکه زیادم‌میخونم نمیدونم چرا خوب نمیشه

من تا الان خیلی خوب نبوده🥲🥲بااینکه زیادم‌میخونم نمیدونم چرا خوب نمیشه

ببین سعی کن نمره کلاسیت عالی باشه(همون هشت نمره)

اگر در حد قبولی میخوای نمونه سوال بخون و جاهایی که احساس میکنی مهمه

ولی اگر نمره عالی میخوای حتما هم کتابو بخون هم نمونه سوالات(حتما در طول ترم براش برنامه ریزی کن و شب امتحانی نباش)

اگر یه مشکلی برات پیش اومد یا اگر احساس میکنی واقعا خراب میکنی،نرو امتحان و ترم بعدش بردار(البته اگر از لحاظ مالی مشکلی نداری چون باید دوباره شهریه اون درسو بدی

من خودم ترم دوم خیلی بد بود معدلم چون اصلا حال روحیم خوب نبود

ولی بعدش سعی کردم جبران کنم و ترمای تابستان برداشتم و جز سی و خداروشکر معدلم بالای ۱۶شد

ولی خیییلی تلاش کردم که اون معدل گند ترم دو رو درست کنم و اگر اون یه ترم انقدر پایین نمیگرفتم به احتمال زیاد ۱۸ اینا میشدم

مصی خوشکل شرمنده بخدا تا الان تو این سایتا آپلود بودم چون حجمش بالاست نمیگرفت اونو ول کن Glimpse ...

عزیزم خودتو اذیت نکن فدات 

چشمم اینو الان دان میکنم 

ببین سعی کن نمره کلاسیت عالی باشه(همون هشت نمره) اگر در حد قبولی میخوای نمونه سوال بخون و جاهایی که ...

مرسی گلم

من الان ۴ تا امتحان دادم یکیشون ۱۹ اون ستا ۱۵ قشنگ تر زدم حالم بده