2777
2789
عنوان

تعبیر خواب ..

136 بازدید | 7 پست

سلام 

تعبیر خواب دندونی که خودم کشیدمش و ازش خون اومد چی میشه ؟

زیاد دنبال این چیزا نبودم ولی چندین باره که خواب خون میبینم تعبیرش چیه؟

اصلا به تعبیر خواب میشه اعتقاد داشت یا واقعیه ؟☹️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه خانمی یه خوابی زمان پیامبر می بینه میره محضر پیامبر وبرای ایشون تعریف می کنه پیامبر می فرمایند که خیره ان شاالله،  دوباره این خانم همون خواب رو می بینه و دوباره میره محضر پیامبر وایشون باز می فرمایند خیره ان شاالله ، وقتی خانم برای بار سوم همون خواب تکراری رو می بینه وباز نزد پیامبر میره این دفعه قبل از اینکه پیامبر جواب بدن یکی از یاراشون جواب میده به این خانم و میگه که شوهر تو میمیره(و خانم میره و همین اتفاق می افته ) و پیامبر اون یارشون رو سرزنش می کنن و می فرمایند که اگه به خیر تعبیر کرده بودی به خیر می گذشت(غریب به این مضامین)

پس نگران نباش عزیزم خیره ان شاالله، حتما صدقه بده مثلا ببر به یه نونوایی پول بده بگو نیازمند اومد نون خواست بهش رایگان نون بدین 

خون خواب و باطل می‌کنه ...هیچ تعبیری نداره

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
یه خانمی یه خوابی زمان پیامبر می بینه میره محضر پیامبر وبرای ایشون تعریف می کنه پیامبر می فرمایند که ...

وااای😢

من هر دفعه این خوابارو میبینم با بقیه دعوام میشه😂

ممنون که گفتین حتما صدقه میدم❤️