2789
عنوان

شل شدن ماست

213 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من دیروز صبح ساعت ۱۰ ماست بستم دیشب ساعت ۹ گذاشتم یخچال الان که نگاش کردم کلا شله اصلا نبسته هنوز شیره .چکارش کنم ؟خواهشا یه راه حل بدین ؟ممنونم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شیرت سرد بود که نبسته یه ظرف بزرگتر آب گرم بریز اونم بذار داخلش  همین که بست بیارش بیرون

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
خب الان شکستمش گلم میشه دوباره انجام بدم یا نه

امتحان کن اگه نشد دیگه  پنیر درست کن دستورشم از گوگل پیدا کن 

برا خودم  که درست شد 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

الان فقط میتونی پنیرش کنی

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤