2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😔😔😔😔

353 بازدید | 34 پست

دوستان خوبم حالم خیلی بده ناراحتم... کلا بداخلاق شدم ازدست زندگی مستاجری سالی یه خونه.تازه جابجا شدم‌ سالی دیگه پول رهن ازکجا بیارم قسط زیاد پس اندازم نمیشه کنم.. با ۲تا بچه کوچیک..‌. با بچه هام و خانواده ام بداخلاقی میکنم.... الان نشستم سیر گریه کردم 😔😔😔

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع)🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۴ میلیارد بدهی دارم  زندگیم رو‌ هواست  دست بالای دست بسیار است

عزیزم حتما دعات میکنم ب این فک کن ک بالاخره این روز ها هم بالاخره تموم میشن

*** این کاربری واگذار شده و تاپیک ها مال بنده نیست.

عزیزم خیلی سخته خدا خودش کمک کنه چرا وام مستأجری هارو نمیگیری

ضامن ندارم اصن هروقت پول نداشته باشی کسی محل بهت نمیذاره بخدا

سررریع بیا تاپیک اخریم حاجت روا شو ان‌شاءالله😍😍😍بیا تاپیک آخریم ک باز گذاشتمش💚💚💚

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍
دیگه الان کی خونه دار میتونه بشه اخه😔واقعا متاسفم برا اونایی که خودشون تو کاخ میشیننو مردمو به این ...

همسایمون که خونه مال خودشه انقدر خودشون‌میگیرن به زور باید سلامشون کنی که احیانا نرن به صاحب خونه ازبدیمون بگت بندازنمون بیرون😭

خسته ام دختر خسته از این روزها میترسم آخرش بدون اینکه درست بشه چشامو ببیندم از این دنیا برم 

عزیزم اینجوری نگو خدا نکنه میدونم من نوجوونی ک دغدغم  امتحان و درس مشقمه نمتونم شما رو درک کنم اما نا امید نشو هیچ کار خدا بی حکمت نیست

*** این کاربری واگذار شده و تاپیک ها مال بنده نیست.

همسایمون که خونه مال خودشه انقدر خودشون‌میگیرن به زور باید سلامشون کنی که احیانا نرن به صاحب خونه از ...

چی بگم بخدا دعام جرئت ندارم بکنم برا یکی دعا کردم گفت این چه دعاییه ولی انشالا خدا خودش درست کنه براتون 

چی بگم بخدا دعام جرئت ندارم بکنم برا یکی دعا کردم گفت این چه دعاییه ولی انشالا خدا خودش درست کنه برا ...

قربون دلت عزیزم