2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته💔

147 بازدید | 15 پست

نباید تو این سن لنگ یه تومن پول باشم. بابام از صب تا شب کار کنه آخرش قستارو بزور بدیم💔 مامانم مریض باشه یه دکتر نتونیم ببریمش... منم که دیگه هیچ. شبیه پیرزنای ۷۰ سالم یه دندونم نمیتونم درست کنم. خدایا عدالتتو شکر🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیزارن... درس میخونم...

منم هم درس میخونم هم کار میکنم 

قانعشون کن چه بخوای چه نخوای داریم تو دوره زمونه ای زندگی میکنیم که امثال من و تو اگه کار نکنیم لنگ میمونیم 

واقعیت زندگیتو قبول کن هم درستو بخون هم برو سرکار متوجه ام چی میگی چون خودمم تو شرایط توام نسبتا ولی اگه خودمونم قدمی برای خودمون برنداریم که دیگه واویلاست

نمیزارن عزیزم. خانواده من خودمو بکشم هم نمیزارن💔

عزیزم اون کار اینترنتیو دیدی که دوستان گذاشتن .تو روبیکا. کاراحتیم هست. حداقل ازماهی ۶۰۰ به بالا 

لینکشو میزارم دقیق صفحاتو بخون توضیح داده

💜اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💜السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💜لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💜ممنون💜 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💜خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💜 ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11170687/بیاین-براتون-بگم-چجوری-تو-روبیکا-کسب-درامد-کنین

💜اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💜السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💜لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💜ممنون💜 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💜خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💜 ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

خیلییی به دردم خورد مرسی عزیز خیلی لطف کزدی ممنونتم♥️

قربونت عزیزم خوشحالم ک بدردت خورد ان شاالله به سود عالی برسی الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم ❤

واقعا خیلی نیاز داشتم مرسی خدا خیرت بده♥️♥️♥️

❤❤😘😘