2777
2789
عنوان

ریزش مو

238 بازدید | 21 پست

میشه بگین چه خاکی تو این سرم بریزم که دیگه موهام نریزن، نزدیک به کچلیم دیگه اعتماد به نفسمو صفر کرده تف تو این شانس

برای شادی روح پدر و مادرم لطفا صلوات بفرستین   

مشکل هورمونی نداری اسی؟؟

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا دارم همش مال همونه 

اگ مشکل هورمونی نداشتی 

تخم کتان خیلییی خوبههه

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
مزو کردم یه بار ولی

ننیجه نداد؟ حداقل باید سه بار بری والله درمان کچلی فقط همونه من همه راهی امتحان کردم چون ارثی هست اثر نداش مونده بعد عملم برم مزو چون دکتر بهم گف سنت کمه یکم بیشتر بشه مویی نمیمونه برات

آزمایش دادی؟

اگه هورمونات اوکیه. آمپول بیوتین و بپانتین هر هفته بزن تا ۳ ماه‌. قرص هیرویت و اکتی آیرون هم بخور. ماهی یدونه آمپول ب کمپلکس.. جوشونده ی رزماری و دم اسب و بومادران یه روز درمیون اسپری کن. آب زیاد بخور

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
اگ مشکل هورمونی نداشتی  تخم کتان خیلییی خوبههه

تخم کتان چطور استفاده میشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
تخم کتان چطور استفاده میشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9787119/امتحان-شدهراهکار-مفید-برای-پرپشتی-مو-و-ضد-ریزش-مو-و-حتی-رویش-مجدد-مو

5 سال نازایی داشتم داروی هورمونی تا دلتون بخواد خوردم و آمپول زدم، دکترای پوستم که هزینه هاشون به خدا رسیده

برای شادی روح پدر و مادرم لطفا صلوات بفرستین   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز