sara_mos مدیر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 363 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 29 پست تایپیک خیانت که پر بازدید شده بود کیا موافقن خیانت بخشودنی نیست ؟و اونایی که مخالفن دلیلشم بگن 1402/03/14 | 02:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara_mos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 363 و گاهی وقتا بخاطر دلمون و گاهی آرامشمون آرامش از کجا میاد اونوقت وقتی طرف بهت خیانت کرده
sara_mos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 363 من ی مدت حس مورد خیانت قرار گرفتن داشتم ولی عشق توجیهش کرد و ذهنم طرفو بخشید حالا این ب کن ... تو میگی باید ببخشه؟
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 یه خانم براش نوشته بود که اخلاقت بد بوده مقصر تو بودی شوهرت بهت خیانت کرده خیانت هزارتا علت داره..... خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 تو میگی باید ببخشه؟ من میگم اختیارش با خودشه ولی اگه بخشید فرصت دوباره نباید بهش بده چون کسی که خیانت می کنه راهش رو یاد گرفته..... به نظرم اول طرف خیانتکار باید درمان بشه اگه درمان شد شاید شاید بشه بهش فرصت داد..... خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
زری۱۳۸۱ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8753 بخشیدن فقط ی بار موافقم چون احتمال یک درصد شاید طرف عوض شد ولی دفعه دوم اصلا به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
sara_mos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 363 نمیتونی بگی چون اخلاقش بد بوده یا هزارتا عیب دیگه ..... میشه بهش خیانت کرد وقتی کسی بد هست باید جدا بشی همین نه وقتی تو رابطه با اونی بری بهش خیانت کنی خیانت هیچ دلیلی موجهی نداره
محکوم_به_خوشبختی عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 1687 در حال حاضر مجردم هیچ وقت نمیتونم تصور کنم که به کسی خیانت کنم حتی اگر کثیف ترین آدم باشه چون خودم آدم متعهدی هستم توقع دارم طرفمم متعهد باشه
sara_mos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 363 بخشیدن فقط ی بار موافقم چون احتمال یک درصد شاید طرف عوض شد ولی دفعه دوم اصلا خب طرف عوض بشه بازم نمیشه خیانت رو فراموش کرد ب نظر من بدترین اتفاق تو زندگی هرکسی همین خیانته
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 نمیتونی بگی چون اخلاقش بد بوده یا هزارتا عیب دیگه ..... میشه بهش خیانت کرد وقتی کسی بد هست با ... توجیه نداره ولی علت داره تا علت چیزی یا مشکلی مشخص نشه هیچ وقت حل نمیشه توجیه با علت فرق داره مهربونم💙 خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
sara_mos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 363 بخشیدن فقط ی بار موافقم چون احتمال یک درصد شاید طرف عوض شد ولی دفعه دوم اصلا تو خیلی مهربونی .یه بارم نمیشه ب نظر من اون خانم بهترین کارو کرده طلاق گرفته
sara_mos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 363 توجیه نداره ولی علت داره تا علت چیزی یا مشکلی مشخص نشه هیچ وقت حل نمیشه توجیه با علت فرق داره ... من حرف اون خانم تو سرمه ک تو چون اخلاقت بد بوده شوهرت بهت خیانت کرده . میشه همچین چیزی رو پذیرفت ب نظر تو ؟
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 من حرف اون خانم تو سرمه ک تو چون اخلاقت بد بوده شوهرت بهت خیانت کرده . میشه همچین چیزی رو پذیرفت ب ن ... نه.... منم تو این مورد با شما موافقم 👌🏼👌🏼👌🏼 خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 من حرف اون خانم تو سرمه ک تو چون اخلاقت بد بوده شوهرت بهت خیانت کرده . میشه همچین چیزی رو پذیرفت ب ن ... ولی حالا کاشکی خیانت فقط ی درد بود..... درد ترک شدنه، درد جداییه، درد طرد شدنه، درد درک نشدنه، درد حقارته، درد دلتنگیه وووخیانت يعني مجموعه دردها 🥀🥀🥀 خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 وقتیم از هر دوجنس تجربه می کنی دردها مضاعف تر میشن..... 🖤 خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
sara_mos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 363 ولی حالا کاشکی خیانت فقط ی درد بود..... درد ترک شدنه، درد جداییه، درد طرد شدنه، درد درک نشدنه، درد ح ... اره دیگه بدتر از خیانت نیست