2821
2789
عنوان

حسرت عشق🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 30 پست
قبول ندارم عشق دوبار اتفاق نمیفته😂

هیچ چیزی نشد نداره 

ولی زور بزن شاید اتفاق افتاد😄😄😄

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
من دوتا گذشته دارم  با رل اولم ۵سال حرف زدم اونقدر خیانت کرد آخر خودم بلاکش کردم  با رل ...

منم عاشق یه تفر بودم وقتی واسم خاستگار اومد کنار کشید کفت من‌ شزایطشو ندارم بیام خاستگاری منم از لج و اینا عقد کزدم چندسال واسه اون حال خودمو بد کردم ولی دیگ ی روزی تموم شد و ازش عبور کردم....

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به نامزدت بیشتر فکر کن و تموم لحظه هایی که بیکاری رو با اون پر کن نذار یادش بیوفتی از ته دل از خدا بخواه که عشقشو تو دلت بزاره 

منو وقتی مجبورم کردن به ازدواج دوست داشتم بیاد جلو عشقم و سینه سپر کنه و اونوقت منم جلو همه وایمیستادم براش ولییی نیومد با اینکه خیلی گریه کردم که ازدواج نمیکنم ی شب به فکر عشقم افتادم گفتم حالا که می‌دونه تکیه گاهی باید باشه چرا نیست و ی لحظه ترسیدم که نکنه با این بی آبرویی که میکنم و  جلو همه واستادم اون جلو نیاد و واقعا بی آبرو شم   همین باعث شد که دیگه هیچ حرفی نزنم و از خدا بخوام عشقشو از ذهنم و قلبم پاک کنه

من دوتا گذشته دارم  با رل اولم ۵سال حرف زدم اونقدر خیانت کرد آخر خودم بلاکش کردم  با رل ...

قسمت نبود گلی 

میدونم سختع ولی سعی کن فراموشش کنی 

نامزد الانت خوبه ؟ از همه لحاظ

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
قسمت نبود گلی  میدونم سختع ولی سعی کن فراموشش کنی  نامزد الانت خوبه ؟ از همه لحاظ

بله از هر لحاض خوبه .مثلا من نشستم یهو میبینم به گوشیم پیام اومد پول زد به حسابم شارژ زد به گوشیم .اختلاف سنیمون ۱۱سال هست من ۱۹اون ۳۰

منکه کاملا بی حس شدم وقتی به کسیکه دوسش داری نمیرسی همین میشه🥲🥺

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
بله از هر لحاض خوبه .مثلا من نشستم یهو میبینم به گوشیم پیام اومد پول زد به حسابم شارژ زد به گوشیم .ا ...

عزیزم پس خداروشکر کن  

اصلا اصلا دیگه بهش فکر نکن 

سخته ولی میشه 

خوبیای همسرتو هی مرور کن

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
بله😔

غصه نخور زندگی اصلا ارزش غصه خوردن نداره به این فکر کن اون اگر دوست داشت نمیذاشت سهم کس دیگه ای شی و عشق یه طرفه سرانجام نداره

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

منو هم امشب ازش جدا کردن🙂از شوکی که بهم وارد شده حتی گریه ام نمیتونم بکنم فقط ب درو دیوار نگا میکنم

همین عاشقا اگه به عشقشون برسن زیر فشار زندگی صدبار عشقشون ونفرین می کنن عشق موقعی خوبه که زیربامسئولیت نرفتی نه با بی پولی دخالت خانواده ها مسئولیت وخستگی اون موقعه عشق تبدیل به نفرت می شه ازدور عشق خوبه 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز