2821
2789
عنوان

حسرت عشق🥲

630 بازدید | 30 پست

نزاشتن عاشقیمون رو بکنیم

نزاشتن بهم برسیم 

نزاشتن ...

حسرت روزایی که باهم حرف می‌زدیم .باهم می‌خندیدیم.حتی تو ده ماه ی بار هم بحثمون نشد داره دیوونم می‌کنه .چرا جدامون کردن چه کردن که منو تو ما نشدیم .چیا کردن که منو تو رو از هم جدا کردن .چرا باید شب با روی خوش حرف زده باشیم فرداش من بیام به تو بگم من می‌خوام ازدواج کنم .چرا هیچ کاری نکردی چرا دورغ گفتی چرا گفتی درسته سنمون کمه ولی نمیزارم سهم کسی دیگه ای باشی .حتی اگه خودت هم قبول کنی پس چرا نزاشتی چرا هیچ کاری نداری الان داریم تو حسرت هم میسوزیم وقتی به چشمای هم نگاه میکنیم عشق از چشامون می‌باره .ولی من دیگه ازدواج کردم من دیگه سهم کسی دیگه ای شدم چاره ای ندارم جز اینکه بمیرم ی ماه  دیگه عروسیم هست حسی ندارم حس عروس شدن ندارم عقد کردم نامزد شدم اما از نامزدی هیچی نفهمیدم .فکر طلاق رو نمیتونم بکنم چون نمیشه خانوادم میکشن ...

برای عشقتون بجنگین عاشقی کنین .حسرتش داره دیوونم می‌کنه 

خدایا😭😭

برای آرامش قلبم دعا کنین 

برای خوشبختیم دعا کنین 

دعا کنین عشقم به نامزدم بیشتر بشه چون اون خیلی دوسم داره .هرچی بگم اونو برام انجام میده .

مطمین باش اگر سهم باشید سر پنجاه سالگی هم برسید باز برای همین و به هم می‌رسید ...

غصه نخور بخدا همه چی تو این دنیا سر حساب و کتابه چیزی بی حکمت نیست

🕊️چشم از پنجره بردار منجی در آینه است🍃🌻
مطمین باش اگر سهم باشید سر پنجاه سالگی هم برسید باز برای همین و به هم می‌رسید ... غصه نخور بخدا همه ...

دیگه چطور میشه سهم هم شد من با کس دیگه ازدواج کردم 🥲

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم.خدابه قلبت ارامش بده.

منم کوچیک بودم ک عاسق شدم.خیلی کوچیک.اما عشقم پرواز کرد.شونزده ساله که دیگه نیستش.داغون شدم.یازده ساله که ازدواج کردم اماااا با کوچکترین چیزی یادعشقم میافتم.خیلی سخته.بخصوص واسه تو که عشقت هنوز جلو چشماته

خدا به دلت صبرررر بده

ولی قشنگی عاشقی به نرسیدنشه

حستو کاااامل درک میکنم منم عاشق شدم بعل ۴ سال با بدبختی بهم رسیدیم

ولی عشق با ازدواح از بین میره 

یه چیز عادی میشه

تو میتونی دوباره عاشق شی ولی اینبار عاشق نامزدت

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

بنظرم هر چه زودتر تمومش کنی بهتر از بعد عروسیه

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

فکر کردم سرگذشت منو نوشتی 😔😔😔

من دوتا گذشته دارم 

با رل اولم ۵سال حرف زدم اونقدر خیانت کرد آخر خودم بلاکش کردم 

با رل دومم که واقعا عاشق هم بودیم حتی ی روز هم بحثمون نشد خدا ی کاری کرد که جدامون کرد .این داره منو میسوزونه 

2824
2823
2791
2779
2792