2777
2789
عنوان

برا خواهرم خواستگار اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐کاش همچی ب زبون بووود

اره خب چیزای دیگه رو فعلا نمیشه فهمید ولی مامان من رو اینجور چیزا حتی یه عیب خیلی کوچیک حساسه برا همین میکه نه آبجیم ناراحت میشه نمیدونم چی بگم طرف کدوم باشم

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
عجله نکنید یه مدت بنظرم بهتره باهاشون درارتباط باشید چه خانوادگی چه خواهرت واون آقا 

والا شهرشون یجوره ندارن از این رسما اصلا نمیشه 

زبونش بزرگه اصطلاح کدوم شهر هست؟؟؟برام جالبه و معنیش هم بگو لطفا

والا نمیدونم چجوری بگم معنیشو ما ترکی میگیم دیلی یکه دی یعنی زبونش بزرگه نمیدونم گفتم شاید فارسیشو بگم بفهمین چی میگم

والا نمیدونم چجوری بگم معنیشو ما ترکی میگیم دیلی یکه دی یعنی زبونش بزرگه نمیدونم گفتم شاید فارسیشو ب ...

زبونش از نظر فیزیکی و سایز  بزرگه. یا زبون درازه یا چی؟؟؟؟من منظورتو از زبونش بزرگه واقعا نمیفهمم

بچه ها زبون بزرگ بودنی وقتی حرف بزنی ی کم زبون میگیره ف ف میکنی ی‌همچین چیزایه

نه یکم زبونتو بیار جلو تر بعد یه چی بگو ببین چه جوری میشه  در حد کم اینجوری میگه خیلی معلوم نیس ولی مامان من  زود میفهمه 

نه یکم زبونتو بیار جلو تر بعد یه چی بگو ببین چه جوری میشه  در حد کم اینجوری میگه خیلی معلوم نیس ...

اره همونه..اگه کم هس توجه نکنید ولی اگه شدیده و خاهرتم کنار نمیاد بخاطر شرایط اینا ازدواج نکنه ک بعدا پشیمون نشه

چون قراره ی عمر هم‌صحبت باشن