2777
2789
عنوان

افت زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش یدونه بود ، اون لکه خوب شد ، رفتم دندانپزشکی همون روز سه چهار تا لکه جدید زدم ، نه درد نداره ول ...

چه مدت طول کشید که اون خوب شد بدون مداخله درمانی؟ ضایعات روی پوستتون هم هست؟ اگر این خط سفید میسوزه و جدیدا استرس داشتین عود هست

چه مدت طول کشید که اون خوب شد بدون مداخله درمانی؟ ضایعات روی پوستتون هم هست؟ اگر این خط سفید میسوزه ...

اره وحشتناک استرس داشتم طی این یک‌ ماه جوری ک هرروز گریه میکردم ، جدیدا روی پوستم زده که دلیل همین استرسم همین لک روی پوستم بود

اره وحشتناک استرس داشتم طی این یک‌ ماه جوری ک هرروز گریه میکردم ، جدیدا روی پوستم زده که دلیل همین ا ...

عزیزم شاید باید کورتون تراپی شی برای جلوگیری از عود همچنین باید دهانشویه مخصوص استفاده کنید کدوم شهرید بهتون دکتر متخصص دهان معرفی کنم

اون لکه اولیه چند روز طول کشید تا خوب شد؟

چه مدت طول کشید که اون خوب شد بدون مداخله درمانی؟ ضایعات روی پوستتون هم هست؟ اگر این خط سفید میسوزه ...

عزیزم رژیم غذایی رو رعایت میکردم ، چیزای داغ و تند و ترش نمیخوردم وضعیت زبانم خوب شد اما ب محض اینکه دندونپزشکی رفتم همون لحظه توی اینه نگاه کردم دیدم چند تا لکع ی خیلیی پررنگ و دردناک زد بعد چند روز دردش از بین رفت و خودشونم کمرنگ تر شدن اما پنج شیش ماهه که هنوزم هستن

عزیزم رژیم غذایی رو رعایت میکردم ، چیزای داغ و تند و ترش نمیخوردم وضعیت زبانم خوب شد اما ب محض اینکه ...

ببین عزیزم تو این ضایعات عود و فروکش دارن کامل از بین نمیرن فقط علایم خفیف تر میرن اگر اذیت میشید ضایعات رو بردارید 

پرز های زبونتون هم باید از بین رفته باشن

عزیزم شاید باید کورتون تراپی شی برای جلوگیری از عود همچنین باید دهانشویه مخصوص استفاده کنید کدوم شهر ...

چند ماه طول کشید شاید چهار پنج ماه ، گلم کورتون میخوردم چند روز تموم استخونای بدنم تق تق صدا میدادن دیگه استفاده نکردم ولی ی مدته پوستم درگیر شده که فعلا متخصص نرفتم ببینم چی میگه

چند ماه طول کشید شاید چهار پنج ماه ، گلم کورتون میخوردم چند روز تموم استخونای بدنم تق تق صدا میدادن ...

ببین عزیزم ضایعات پوستیش درمان میشن کنترل میشن اما باید جلوشو بگیری که گسترش پیدا نکنن تو حالت عادی نوع پوستیش مشکلی ایجاد نمیکنه و از لحاظ زیبایی اذیت میکنه اما اگر تو مو ایجاد شه باعث ریزش مو میشه چند سالتونه

ببین عزیزم تو این ضایعات عود و فروکش دارن کامل از بین نمیرن فقط علایم خفیف تر میرن اگر اذیت میشید ضا ...

نه لکه ی اولیه کامل از بین رفت خیلی هم برام عجیبه چطور چون وحشتناک سفید بود و رفته رفته بزرگ میشد خودش یهو استپ شد و از بین رفت البته ی هفته کورتون میخوردم ک اون کاملا خوب شد بعد از اینکه قطع کردم برنگشت دیگه

ببین عزیزم ضایعات پوستیش درمان میشن کنترل میشن اما باید جلوشو بگیری که گسترش پیدا نکنن تو حالت عادی ...

من ۲۶سالمه ، شما خودتون این مشکلو دارین؟میشه درخواست دوستیمو قبول کنین توی پی وی صحبت کنیم

نه لکه ی اولیه کامل از بین رفت خیلی هم برام عجیبه چطور چون وحشتناک سفید بود و رفته رفته بزرگ میشد خو ...

همون علتش یک هفته کورتون خوردن بوده سیستم ایمنی رو سرکوب میکنه وگرنه من متعجب شدم تو حالت عادی بدون کورتون تراپی برطرف نمیشه

من ۲۶سالمه ، شما خودتون این مشکلو دارین؟میشه درخواست دوستیمو قبول کنین توی پی وی صحبت کنیم

عزیزم این مشکلو ندارم اما در این زمینه و بیماری های دهان میتونم کمکتون کنم اره حتما الان قبول میکنم