2777
2789
عنوان

سوختگی

40 بازدید | 5 پست

مامانا سلام توروخدا یکی به دادم برسه از نگرانی دارم سکته میکنم پسرم ۳ونیم سالشه پاش خورده به اتو ساق پاهاش سوخته روی پوست قرمز شده و یه دونه تاول کوچیک روی مچش .. کرم ابرسان زدم پماد سوختگی موپریسون خریدم اما انگار داره قرمزتر میشه انقدرررر گریه کردم توروخدا چیکار کنم زودتر این خوب بشه جاش نمونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیف. اینجا پیش ما یکی هست سوختگی حتی شدید رو هم تحت درمان میگیره کارش سنتیه پزشک نیست بدترین سوختگی ها رو دیدم با روغن هم سوخته طرف خوبشون کرده جاشم نمونده.

الانم به نظر من چاره ای نداری جز اینکه بری پیش متخصص پوست. چون بچه پوستش نازکه جاش ممکنه بیشتر بمونه حتما ببرش لطفا. ممکنه پماد سوختگی های برای بچه ها رو دکتر جور دیگه ای تجویز کنه لزوما اون زینک و پمادهایی که به بزرگسالمیدن رو شاید نده.