2777
2789

سلام عزیزان شبتون بخیر عزیزان حدود دوماهه تویه مشکل بسیاربزرگی افتادیم منو شوهریم  .شمارو بخداقسم میدم امشب برام دعاکنید این مشکلمون حل بشه بخدا دیگه خسته شدم از غم .حس میکنم قلبم گندیده انقد که ناراحتی کشیدم تروقران دعاکنید مشکلمون حل بشه بریم باشوهرم خونمون .خواهش میکنم اسمم ساحل ،محمد هست هرجورمیتونین دعامون کنید بخدا دلم بدحورگرفتس شنبدم امشب نیمه ماه قمری هست محتاج ترازمحتاجم ب دعا😭 باشوهرم مشکل ندارم عزیزان .مشکلم جوریه که نمیتونم بگم

ان شاالله که مشکلت حل میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براتون کوثر و توحید میخونم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

سلام خواهر ان شاالله مشکلاتتون حل بشه.

این تاپیک رو بخونید لطفا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11200378/به-این-شهید-عزیز-زیارت-عاشورا-هدیه-کنید-برای-حاجت-رواییتون?page=1

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

براتون کوثر و توحید میخونم

سلام عزیزم چطوری؟ اوضاع احوال 

نتایجتون نیومد؟

انشا الله بیای اینجا خبر قبولی تو بدی دلمون شاد شه

همیشه تو فکرمی

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️
سلام عزیزم چطوری؟ اوضاع احوال  نتایجتون نیومد؟ انشا الله بیای اینجا خبر قبولی تو بدی دلمون شا ...

سلام عزیزدلم .حاله تو چطوره؟

قربونت گلم بخدا از وقتی درسام تموم شده بجاش ی ببند دارم ختم میخونم😅❤

دعا کن واسم قبول بشم انگار دیگ نمیزارن ازمونی باشه اخرین امیدمه 

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
سلام عزیزدلم .حاله تو چطوره؟ قربونت گلم بخدا از وقتی درسام تموم شده بجاش ی ببند دارم ختم میخونم😅❤ ...

قربونت شکر خدا 

آره تو سایت ک میبینمت چک میکنم ببینم تاپیک قبولی زده باشی میبینم دعا میخونی عزیزم 

خدا بزرگه انشاالله ک قبول میشی 

همیشه ب یادتم هم شب قدر هم حرم امام رضا دعات کردم 

چون ی شرایطی مشابهت داشتم  و دردت رو تا حدودی درکت میکنم 

انشالله این روزام ختم ب شادی میشن برات عزیزم 

در پناه حق

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️
قربونت شکر خدا  آره تو سایت ک میبینمت چک میکنم ببینم تاپیک قبولی زده باشی میبینم دعا میخونی عز ...

قربون شکلت بشم ک🤍❤🥺🌸 ممنونم از این همه  مهربونت

دلخوشیم همین دعاهای خیر شماست و همینا ب زندگی امیدوارم میکنه ک اگ دعاخودمم قبول نشه دعاهای شما هست

انشالله نفست برام حق باشه و کارنامم سبز بشه 🤲🤍

انشالله ک زندگیت پر نور و شادی بشه عزیزم🫀