2777
2789
عنوان

ترس از اعتراف به کراش

114 بازدید | 4 پست

من روی یکی کراشم که نسبت فامیلیمون حدودا نزدیکه چون از بچگی همسایه بودیم و یه جورایی همبازیه بچگی،از یه طرفم رفت و آمد خانوادگی باهاشون داشتیم تو همون عالم بچگی از کلاس سوم، چهارم بود که من ازش خوشم میومد خیلی خانواده هامون صمیمی بودن پسر مودبو خوش قیافه ایم بوده و هست کم کم هر چه قدر ما بزرگتر شدیم رفت و آمدامون کمترو کمتر شد و فقط این شد که اگه تو کوچه همو می دیدیم سلام میکردیم یا اگه چیزی احتیاج داشتیم میومدیم از هم میگرفتیم، از یه جایی به بعد از خودم متنفر شدم که دوستش داشتم چون حس میکردم یه طرفست و برام دردناکه سعی کردم باهاش سلام نکنمو بی تفاوت باشم ولی اون تا منو می دید باز باهام سلام میکرد تا چند سال که با اینکه همسایه بودیم ندیدمش درگیر دانشگاه بود بعدم کار و آخرش که الانه سربازی، ماهم خونمونو عوض کردیم و دیگه ندیدمش تا تابستون پارسال عروسیه یکی از فامیلامون،آخرش که از تالار اومدیم بیرون متوجهش شدم کنار مادرش وایستاده بود یه پا آقا شده بود برا خودش دل هر دختری رو میبورد چشم تو چشم شدیم ولی من سلام نکردمو رو مو برگردوندم وبا داییم اینا اونطرف مشغول صحبت بودیم که یه دیقه برگشتم نگاهش کردم اونم سریع برگشت نگاهم کردو بعد روشو ازم گرفت دیگه ندیدمش، تا وقتی که همین نزدیکای عید اینستا نصب کرده بودم که به پیشنهاد دوستام اینستا بهش درخواست دادم اونم قبول کردو به من درخواست داد منم قبول کردم،تمام پستامو لایک کرد و یه بار که استوری گزاشتم جواب داد منم یه جواب کوتاه دادم و آخرشم پیامشو فقط پسندیدم نمیخواستم زیاد سر بحث باز کنم و همین چند وقت پیش که یه استوری گزاشته بود منم یه جواب دادم که دیدم فرداش جواب پیاممو داد منم یه جواب دادم که دیدم همون لحظه شروع کرد به تایپ کردن و هعی صحبت میکردو حرفاش جوری بود انگار بخواد مخطو بزنه ولی مودبانهصحبت میکرد منم جوابای کوتاه دادم و آخرشم دوباره پیامشو پسندیدمو دیگه جواب ندادم دیدم بعدش دوباره یه استوری دیگه گزاشته.راستش واقعا دوستش دارم و فکر کنم متوجه شده چون تو دوران راهنمایی که خونه یکی از دوستام تو آپارتمانشون بود تا می دیدم اون داره میاد با دوستم تا جلو در آپارتمان میرفتم یا هروقت میرفتم ازشون چیزی بگیرمو اون بود لکنت میگرفتمو قشنگ مشخص بود استرس دارم، ولی میترسم بهش اعتراف کنم چون نسبت فامیلیمون نزدیکه و میترسم اگه جوابش منفی باشه کل فامیل بفهمن چون با پسرای عمو و عمه خودم خیلی صمیمیه و از همین میترسم که آبروم بره تو فامیل از این چیزا زیاد دیدم و میخواستم نظر شمارو هم بپرسم که وایسم اگه واقعا حسی به من داره بهم بگه یا بهش بگم؟ که صد البته روم نمیشه و به نظرتون ازم خوشش میاد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان