2777
2789
عنوان

بخیه بینی

238 بازدید | 13 پست

بچه ها من امروز رفتم بخیه بینیمو کشیدم دو طرف سوراخا بخیه نداشتم فقط وسط داشتم وقتی اومدم خونه دیدم یکی از نخا مونده هنوز با موچین گرفتمش با قیچی چیدمش درد گرفت نشد بکشمش بیرون فقط چیدمش به نظرتون بمونه همونجا مشکل ساز میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیراز دکتر فاضل زاده

عه 

منم شیرازم انقدر دنبال دکتر گشتم پدرم در اومده دیگه میخاستم برم تهران اونم میترسم بعد عمل چجوری برگردم بعدشم باید برم چک کنهکلا دردسر میشه.

بینت گوشتی بود یا استخوانی ؟الان چقدر راضی ای ؟هزینت چقدر شد ،؟

عه  منم شیرازم انقدر دنبال دکتر گشتم پدرم در اومده دیگه میخاستم برم تهران اونم میترسم بعد عمل ...

نه بابا اذیت میشی کم کم ده روز باید اونجا باشین ببین من دکترم فوق العادس با اینکه کلی هم ورم دارم قشنگ شدم بینیم استخونی بود الان نیمه فانتزی نوک تیز برام زده قوسش هنوز بخاطر ورم مشخص نیس هزینمم کلا شد ۱۵ ببین درمونگاه مطهری بلدی کنار بیمارستان نمازی دکتره شنبه ها از ساعت ۴ اونجا میاد عملشم خودش میگه کدوم بیمارستان واسه من چون صدرا ویزیت شدم بیمارستان امیرالمونین صدرا عمل انجام داد نمیدونم جای دیگه هم انجام بده یا نه البته نوبت دهیش یکم طولانی مدته بین ۳ تا ۶ ماه ولی قیمتش مناسبه اسم دکتر افسون فاضل زاده هست کارش خوبه خیلیم خوش اخلاقه حالا این بخیه هم نکشید پیش میاد در کل راضیم پشیمون نمیشم اصلا