2777
2789
عنوان

کساییکه شوهرشون مواد مصرف میکنه

223 بازدید | 25 پست

اولی ک شروع کردم چطور بود رفتارش

میل جنسی و کلا رفتار

من به شوهرم شک کردم

مطمینم تا حدودی جای کشیدن نداره ....

اگه شکم خدای نکرده درست باشه میخوره و تازه کاره

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

لواشک بده بخوره اگه نتونست ینی معتاده اینو از توی سریال ها فهمیدم شایدم دروغ باشه

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لواشک بده بخوره اگه نتونست ینی معتاده اینو از توی سریال ها فهمیدم شایدم دروغ باشه

میخوره ک

زرنگه یکم 

میدونه بهش شک کردم

خدا کمکم کنه اشتباه کرده باشم

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
😂😂😂 راستو دروغشو نمیدونم اما خیلی خندیدم ب این روش

خوبه دلتون هم شاد شد

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

نمیخام نا امیدت کنم ولی بدبخت سدی اگر مواد مصرف میکنه مخصوصا قرص- علما میگن مواد مخدر ی پله از خدا پ ...

دنبال راهم که مطمین شم

دم به تله نمیده

برادرشوهرمو میگم  اوایل توپه توپ مهربون شده بود  و پرحرف  از لحاظ رابطه کمرنگ تر شد ...

یعنی اوایلم کم شده بود؟

ی نفر تو سایت گفت اوایلش زیاد میکنه میل رو

بعدا کم

شیر بده بخوره اگه نتونست بخوره معتاده

من ی معتادی میشناسم صبح به صبح 

صبحانش شیره

دنبال راهم که مطمین شم دم به تله نمیده

بهش راحت بگو عزیزم من بهت شک کردم لطفا اگر تو از خودت شک نیستی ی سر بیا بریم ازمایش بده و برگرد-معمولا کسایی ک حیله ای دارن زود ناراحت میشن و مقصرت میکنن ک بهش میگن سفسطه در میاره✋️