2777
2789
عنوان

ژل لب

92 بازدید | 11 پست

بچهاا چ اطلاعاتی درباره ژل لب دارین؟ غیر ژل زدن دیگ راه داعمی واسه حجم گرفتن لب وجود نداره؟ .واسه زل لب هرسری چقدر دوام داره و چقدر هزینه اشه . چ مدل ژلی بهتره؟

ژل لب بستگی ب بدنت داره دفه اول باید ۶ ماه بعد دوباره تزریق کنی از ۲۵۰۰به بالاس بستگی به مارکش داره

بعد بار اول چقدر میمونه معمولا؟

راهی نیس ک داعمی لب حجیم بشه؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من لب نداشتم اصلا پنج ماه قبل از سی سی نورانیست زدم سه تومن شد عالیهههههه ایشالا مرداد هم یه سی سی میزنم 

برای من تا الان موندگاری داشته 

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣
من لب نداشتم اصلا پنج ماه قبل از سی سی نورانیست زدم سه تومن شد عالیهههههه ایشالا مرداد هم یه سی سی م ...

منم لبم باریکه یکمم میترسم انجام بدم قیافم بد بشه. ایشالله عزیزم😍😄

منم لبم باریکه یکمم میترسم انجام بدم قیافم بد بشه. ایشالله عزیزم😍😄

نورامیس ببخشید اشتباه تایپ بود 😂

وای الان خیلی گرون تر شده 

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣
نورامیس ببخشید اشتباه تایپ بود 😂 وای الان خیلی گرون تر شده 

اشکال نداره من سردرنمیارم از انواعش 😂😂

وایی ن حالا گ من رفتم تو فکرش داره گرونن میشهه😂😭