2777
2789
عنوان

سگ می‌خوام

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 39 پست
گاهی کار دارم میبره سر زمینمون 😂 برده اونجا تمام دمپایی ها و کفش ها رو جویده نابود کرده  ...

😂😂😂😂

خوبه با قوم شوهر به مشکل بخوری

از پس همشون برمیاد😆

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بستگی به نژاد داره  مثلا پیت بول هزینه اس بالاست چون هم غذای خاص میخاد هم خیلی میخوره هم مکمل ...

بخت و اقبال این سگاهم از مابهتره😂

البته این سگا میان ایران به نونو نوایی میرسن وگرنه کشور خودشون کسی محل سگ بهشون نمیده

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخت و اقبال این سگاهم از مابهتره😂 البته این سگا میان ایران به نونو نوایی میرسن وگرنه کشور خودشون ک ...

اره دقیقا همینه 

من دوره مربی کری سگ رو میکذروندم مربی میگفت بخت اقبال سگ ها هم مثل ادمهاست یکی تو خانواده خوب یکی هم بی سرپرست حتی غذا ندارن بخورن تو طبیعت 

هیچکس نزدیکش نمیاد هرکس اسم پیت بول میشنوه فرار میکنه 😂 حتی مادرشوهرم حیاط داره اصلا قبول نمی کنه ...

😂😂😂الهی

اره خب منم راستش میترسم ازشون😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
اره دقیقا همینه  من دوره مربی کری سگ رو میکذروندم مربی میگفت بخت اقبال سگ ها هم مثل ادمهاست یک ...

متاسفانه خانواده ها اونقدر ک به سگها اهمیت میدن رو تربیت بچها و توجه به بچه هاشون وقت نمیزارن.

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…

من خواهرم تمایل داشت گرفتیم باحال هست مثلا وقتی زیر پتو میبریش و بغلش میکنی، یا محبت های بی قید و شرطش ولی چند تا نکته هست 

۱. مثلا سگرو باید بگردونی دیگه در فضای باز و پاهاش کثیف میشه بعد با اون پای کثیف میاد داخل خونه و اگر از این خانواده‌ها هستید که روی زمین ولو می شید کارتون در اومده در ضمن ریزش موهایش هم هست.

۲. تا بیاد بهش بفهمونی کجا دستشویی کنه همه کنج خونه رو جیش کرده. پی پی کمه چون یک بار انجام میده.

۳.اگر سگ نر بگیری وقتی به بلوغ برسه میاد به پرو پاهای آدم میچسبه و یک حالت بدی به آدم دست میده(البته عقیمش کردیم در دوران نقاهت پسش دادیم رفت ولی اون اواخر هم این حالت رو داشت ) فارغ از اینکه طرفش آقا یا خانم هست. در رابطه با ماده تجربه ندارم که اونهم عادت ماهیانه داره که عقیمش می کنن.

۴. اگر توله بگیرین، گویا واکسن هایی رو تا تعداد ماه مشخص بزنین.

۵.دیدیم در ایامی که پیش ما بود مقعدش رو رو زمین میکشید که بردنش دکتر و دکتر با فشار مقعد مایعی زرد رنگ رو خارج کرد و گفته بود سگ های خونگی به علت اینکه استخون نمیخورن این تخلیه هر چند وقت یکبار انجام بشه.

۶. هزینه هم که زیاد هست دیگه از غذا گرفته و ... و همچنین رعایت تغذیه جهت سلامتش.

۷. نگهداری هم دیگه نکته ای است مثلا میخواهی بری مسافرت کجا میزاریش پانسیون بزاریش، یا پیش فامیل

۸. اگر هم از این خانواده های مذهبی و حساس باشین(مثل ما) احتمالا در رفت و آمدتون با فامیل با مشکلاتی مواجه میشوید.