2777
2789
عنوان

درمان موخوره

154 بازدید | 16 پست

موهام شدید موخوره داره رنگ گذاشته بودم کلی اومده پایین و رشد داشته ولی قدش بلندتر نشده 

خیلی بلندم نیس بتونم کوتاهش کنم حیفم میاد

راهی سراغ دارین برا رفعش؟ قطعی خودتون امتحان کرده باشین

نوک گیری کن روغن زیتون طبیعی ۴_۵ساعت قبل حموم و بعد حمومم بزن به موهات

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم رنگ کردم افتضاح شدن 

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

امتحان کردی

اره ی دو سه بار قبل حموم اینکار کنی اوکی میشه

موخوره رو فک نکنم بشه درمان کرد فقط میتونی پیشگیری کنی منم موهام افتضاح بود خودم دسته دسته جدا کردم جاهای ک موخوره داشتو کوتاه کردم اگ آرایشگر مطمئن سراغ داری برو با روش روسی برات موخوره گیری کنه با دستگاه نباشه ها

دقیقا منم بیشتر از موهام برا رنگش حیفم میاد کلی پول دادم

من پول ندادم ته کاسه رنگ مامانمو زدم ته موهام موهام اسیب پذیر بود سوختن🫡🫡🫡پر موخوره

یعنی دیگه موخوره نمیزنی ازبین میره موخوره های قبلا رو

اره به شرطی که دیگه کاری انجام ندی باز باعث موخوره بشه و مرتب نوک گیری کنی موهاتو