2789
عنوان

سیاتیک😫

94 بازدید | 8 پست

بچه ها ۲۳ سالمه تو دو تا باسنم درد خوشه ای میگیره تا پشت زانوم  کشیده میشه میخام چنگ بزنمممم از درد  ینی سیاتیکه؟کار سنگینم نمیکنم ی مقدار ک راه میرم اینطوری میشم...

.

منم مثل شما بودم بودم رفتم دکتر با چند جلسه فیزیوتراپی خیلی بهتر شدم

روش های درمان زیادی وجود داره که بدون جراحی میتونین مشکلتون رو رفع کنید به خصوص اگر سریعتر براش اقدام کنید

روش هایی مثل فیزیوتراپی و ورزشهایی که دکتر بهتون میدن داخل خونه انجام بدید لیزرتراپی ، اوزون تراپی و ....

اگر تهرانین کلینیک سینوهه کارشون درمان بدون جراحی و با استفاده از روش های نوین حتما از دکتراشون کمک بگیرین

تمام روش های درمانشون غیر جراحی و پزشکاشون بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

https://jamalypt.com/

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272
اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن
https://dr-jamaly.com/

بایدبری دکتر ارتوپد تامشخص بشه منم درد وحشتناک ازباسن و کشاله ی رونم تا نوک انگشت داستم سیاتیک داشتم دردش افتضاحه

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بایدبری دکتر ارتوپد تامشخص بشه منم درد وحشتناک ازباسن و کشاله ی رونم تا نوک انگشت داستم سیاتیک داشتم ...

اخه درمانم نداره عملم نمیشه کرد دکتر مسکن میده خودم مسکن دارم تو خونه

.

اخه درمانم نداره عملم نمیشه کرد دکتر مسکن میده خودم مسکن دارم تو خونه

من کلی قرص وآمپول دادخیلی بهترم گفت اوکی نشدی کارایه دیگه باید بکنیم حالا چی خدا داند😐😈

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست