2777
2789
عنوان

چجوری ب خانوادم بگم ک عروسی نمیخام

431 بازدید | 15 پست

دوستان من عقدم نمیخام عروسی بگیرم شخصا خودم دوس ندارم عروسی گرفتنو عروس بودنو اما نمیدونم چجوری ب خانوادم اینو بگم ک عروسی نمیخام و میخام همینجوری با ی شام ب خودمونیا و ماه عسل برم سرخونه زندگیم ،نمیدونم چجوری باید بگم تا راضی شن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم خواستتون خیلی معقوله و با وضعیت اقتصادی الان کمتر کسی ممکنه ازین خواسته استقبال نکنه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
فکر کنم خواستتون خیلی معقوله و با وضعیت اقتصادی الان کمتر کسی ممکنه ازین خواسته استقبال نکنه 

خانوادم میگن ما عروسی همه رفتیم پول دادیم خب نمیشه ک ما عروسی نگیریم اونقد پول دادیم نمیدونم چی بگم ک قانع شن ک این خودمم ک نمیخام عروسی بگیرم و علاقه ای ندارم

خب بهشون بگو 

توی این شرایط اقتصادی واقعا عروسی گرفتن به صرفه نیست ما هم تصمیم گرفتیم به جای عروسی گرفتن از پولش برای (حالا هرکاری مد نظرتون هست مثلا سفر یا خرید خونه) استفاده کنیم امیدوارم ما رو درک کنید 

البته زمانش هم خیلی مهمه مثلا موقع غذا خوردن یا موقعی که بهشون تنش وارد شده نباشه 

مگه باید بقیه راضی شن? 

بگو نمیخوام مراسم بگیرم . همین

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

هر وقت حرف از عروسی گرفتن یا رفتن کسی پیش اومد یه جوری عروسی گرفتنا بی اهمیت جلوه بده 

مثلا خانوادت درمورد عروسی کسی حرف میزنن بگو انگار حالا این عروسی گرفتن چیه 😒

بعد اونا هم کنجکاو میشن ازت میپرسن  یا یه چیزی تو همین مایه ها 

با دلهای پاکتون برای آرامش قلب خودم و خانوادم یه صلوات مهمونم کنید🌹❤️