2777
2789
عنوان

یاایها الناس

463 بازدید | 45 پست

یکی بیاد بگه درد من چیه ؟وسواسه؟توهم میزنم؟

من دور سر پسرم اندازه س پنجاهه سه و نیم سالس تقریبا.ولی سرش از لحاظ استخوان بندی خیلی کوچیکه در حد یک ساله ها پشت سرش صافه انگار از پشت رشد نداره دکترا میگن مشکل نداره من چرا میترسم از آینده؟چرا فکر میکنم سرش اگه این اندازه بمونه و رشد نکنه ذهنی دچار مشکل میشه چند ساله خستم از این توهمات بوده دور و برتون کله ریزه البته خیلی ریز ولی سالم من همیشه تو اضطرابم بابت این موضوع زندگی بهم خوش نمی‌گذره 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پسش متخصص بگیرید و بخواین عکس بگیرن از سرش تا خیال تون راحت بشه

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

گلم وقتی دکتر گفته مشکلی نداره و سالمه.

خدا رو هزار مرتبه شکرررر.

چرا خودتو با این فکرا اذیت میکنی.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

اول که بله من کله کوچولو دیدم ریز نقش با استخوان بندی ریز ولی باهوش و همه چی نرمال 

اگه شرایط جسمی و مغزی پسرت خوبه و نرماله وسواس داری

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند