2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه شما پارسال ۱۴ هزار شدی امسال درصدات چطوره ب نظرت با همین درصدا چند هزار میشم معدلمم ۱۸ بوده احتم ...

به نظر من درصدات خوبه تو این یه ماه یکم فیزیک و ریاضی تو بالا ببری میشه پیرا بیاری رتبه پارسال منو با الان نمیشه مقایسه کرد اون موقع شرط معدل نبود تازه عمومی هم بود

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
ب نظر خودم ۱۹ درصدای تو امسال چطوره

هنوز خوب مرور نکردم نوسانی

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
وای منم خیلی

من دیگه تحمل پشت کنکور رو ندارم از خدا میخوام بشه بیارم وراحت شم ولی خدایی نکرده نشد میرم آزاد فقط نمیدونم چ رشته ای خوبه حداقل یزره آینده داره😿

من دیگه تحمل پشت کنکور رو ندارم از خدا میخوام بشه بیارم وراحت شم ولی خدایی نکرده نشد میرم آزاد فقط ن ...

انشالله من درمورد رشته های دانشگاه آزاد زیاد اطلاعی ندارم

حالا ان شالله خدا خودش کمکمون میکنه قبول میشیم

انشالله...قبول شدی تگم کن☺️ البته اگه تا اون موقع تعلیق نشده باشم😂