2777
2789
عنوان

یک نخ سیگار 🚬

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 20 پست
خب خداروشکر من دو نخ میکشم پس اینارو نداره

چرا عزیزم دونخ دوبرابرشو داره😘

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛
اوهوم ولی نفعی نداره:/

ارامش دارههههه 

البته خدا لعنت کنخ کسیو ک داد دستم منه خرم بیشتر از اون لعنت کنه ک قبول کرذم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارامش دارههههه  البته خدا لعنت کنخ کسیو ک داد دستم منه خرم بیشتر از اون لعنت کنه ک قبول کرذم&n ...

دیگه انتخاب با خودتون 🙂🧏🏻‍♀️

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛
خو حداقل اون پنبه تهش جلو نیکوتین رو میگیره  ولی قلیون مستقیم میره

من سیکار نمیکشم اما گاهی قلیون میکشم

مثلا سال ۱۰ بار

چون‌ قلیون اماده سازی میخواد یا همیسه در دسترس نیست اگه کم‌بکشی فکر نمیکنم خیلی ضرر داشته باسه

با این دود تهران انکار هر روز داریم یک دور قلیون میکشیم

سیگار بدیش به اینه چون دم دسته و هر جایی میشه ازش استفاده کرد واسه همین توش زیاده روی میشه

وگرنه ۲-۳ بسته تو‌ یک ماه فکر نمیکنم خیلی اذیت کنه

ارامش دارههههه  البته خدا لعنت کنخ کسیو ک داد دستم منه خرم بیشتر از اون لعنت کنه ک قبول کرذم&n ...

اخه باید به ادم بسازه

من یکی ۲ بار چند تا پک زدم اصلا دوستش نداشتم

همه دهنم تلخ شد زبونم‌تا چند ساعت مثل چوب بود 

البته خوشحالم که بهم نساخت چون کلا من ادم افراطییی هستم اگه از چیزی خوشم بیاد🤣🍻🍺cheers

اینا برای سیگاری هاست مایی که تفریحی میکشیم روزی یه دونه فوقش دو تا این ضررارو نداره مثلا من یه هفته نمیکشم یه روز دورهمی دوستانه ۳ نخ مثلا میکشم مثلا من از ۳۰ اردیبهشت تا امروز که ۱۹ خرداده ۳۰ نخ کشیدم. اونم به خاطر فشار امتحان و اعصاب خوردی ها یکم بیشتر شده