2777
2789

دماغمو😂

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هیچیم همه چی خوبه من از تغییر دادن خوشم نمیاد

ولی شاید یکم بی رحم تر بودم خوب بود

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

دماغم.حس حسادت و کینه ام 😢😢دلسوزیه بیش از حدم 

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!

انقده دلم گرفته که الان که بشه دنیامو عوض میکردم 

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی

سطح هوش همون ای‌کیو مو می‌بردم بالا🗿🙄

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.