2777
2789
عنوان

کبودییی😑

316 بازدید | 38 پست

ویی بچه ها چهارشنبه دعوتم تولد

از شانسم گردنم کبود شده به دلیل اصابت به میله تخت😑😂

من کلا کرم و.. لوازم ارایش اینا زیاد نمیشناسم بگید چه کرمی بزنم بپوشونه نمدونم اسمش چیه؟داروخونه باید بگیرم یا لوازم ارایشی😑😂

با اجازه استارتر

به سرزمین رویاهای محقق شده تان سر بزنید این جا بهشت خانوم های شیک پوش و خوش تیپه                                                              خاص بودن و متفاوت بودن را با ما تجربه کنید               پوشاک ستاره  ارائه دهنده کیف .کفش . مانتو .شومیز ولباس مجلسی                     https://eitaa.com/chgdhkh
دویست نفر اول که عضوشن ارسال کارهاشون رایگان انجام میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرمه کبودی از لوازم ارایشی

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

بزن تو گوش میله تخت دیگ کبودت نکنه🤷‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺