2777
2789
خداروشکرانشاالله سلامت باشی الان هیچ دارویی مصرف نمیکنی

انشاءالله 

نه هيچي نميخورم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عوارض دارو هست 

خداکنه.واقعاخسته شدم دست چپم بیحسه وشبابه هوبالرزبیدارمیشم وبیقرارم وتنگی نفس میگیرم گاهی این حسا۱ساعته گاهی تاچندساعت طول میکشه شب وروزم شده گریه بخدادیگه طاقت ندارم تازه خیلی لاعرم تواین مدت سه کیلوکم کردم الان 49کیلوم ع

خداکنه.واقعاخسته شدم دست چپم بیحسه وشبابه هوبالرزبیدارمیشم وبیقرارم وتنگی نفس میگیرم گاهی این حسا۱سا ...

این حس های بدن حس خوبی نیست اثلا برای فرد  ولی بهتر میشی کم کم اما یادت باشه به هیچ عنوان ارامبخش مصرف نکنی به خاطر کم کردن عوارض ترک قرص اعصاب

این حس های بدن حس خوبی نیست اثلا برای فرد  ولی بهتر میشی کم کم اما یادت باشه به هیچ عنوان ارامب ...

خداروشکردیگه گول نمیخورم بخدامن اصلامشکلم اینقدجدی نبودبیچاره م کردن

این حس های بدن حس خوبی نیست اثلا برای فرد  ولی بهتر میشی کم کم اما یادت باشه به هیچ عنوان ارامب ...

الان مشکلات گوارشی ندارین شماعزیزم ؟

نه ندارم

فقط همون تنگي نفس يا مث اپنه خاب رو داشتم ك ندارم

چون برا خاب هم كلونوزپام ميخوردم قطع اونم دو هفته تقريبا عوارض طپش قلب داشت

بايد عوارضت ب دكترت ميگفتي

مثلا من موقع مصرف يكم طپش قلبم بالا رفته بود اوايلش دوز را كم كرد

يا ده روز اول مصرف خب عوارضش تهوع بود ك عادت كردم خوب شد وقتي هم قطع كردم مشكل تهوع يا گوارشي نداشتم 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

دارو برا كسي ك بهش نياز داره واجب هست و بايد حتما مصرف كته ولي كسي ك اولويت درمانش دارو نيست و ميتونه از راههاي ديگه مث تغيير سبك زندگي و تغذيه و ازتباطات… حالش رو بهتر كنه نبايد دارو مصرف كنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز