2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شايد وقت قطعش نبوده هنوز

من ٩ ماه سيتالوپرام مصرف كردم و راضي بودم هم از زمان مصرف و هم بعدش البته خب يك هفته ده روز بعد از قطع يكم عوارض قطع دارو هست ك طبيعيه و برطرف شد

شما بايد ب دكترت ميگفتي ك بعد ازقطعش چي شدي

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خب تازمان مصرف که خوبه ادم بعدش که قطع بشه ....

بعدش يكي دو هفته نهايتا ممكن يك سري عوارض داشته باشه طبيعي هست 

بيشتر از اون بايد ب دكتر ميگفتي 

چون همه اينجوري نميشن ك

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
بدن بعد دریافت قرص خودش را با قرص  سازگار میکنه قرصهای اعصاب و ارامبخش  تحمل بدن فرد را با ...

درسته حالامیخوام بدونم من ادم سابق میشم یانع اخه بعصیامیگن یه سری ازعلائمش همیشه میمونه 

درسته حالامیخوام بدونم من ادم سابق میشم یانع اخه بعصیامیگن یه سری ازعلائمش همیشه میمونه 

نه به هیچ عنوان یه چند روز یا شاید هفته ممکن هست علاعم تیک زدن بدن یا گوشه گیری سراغت بیاد البته اینم رفع میشه بعد مدتی ولی اگه زمینه استرس نداری راحت تر بدنت ریکاوری میشه  و برمیگردی به زندگی اروم 

نه به هیچ عنوان یه چند روز یا شاید هفته ممکن هست علاعم تیک زدن بدن یا گوشه گیری سراغت بیاد البته این ...

من میگم قبلا خیلی خوب بودم قبل مصرف این دارو میگم من الان حالم بده ممکنه عوارص ترک باشه؟بعدش دوباره مثل زمانیکه دارومصرف نمیکردم میشم یابدتر؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز