guzelkiz مدیر استارتر عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 193 عنوان دکو کرم 318 بازدید | 3 پست کسی از دکوکرم مارال استفاده کرده؟راضی بوده؟ اگر از دکوکرم مارکا دیگه استفاده کردیت راضی بودین بگین 1402/03/13 | 23:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roshanak88 عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 1607 خوبه اما دکوکرم تا پایه ۶ میبره موهارو ک باید بلد باشید با رنگساژ نارنجیشو بگیرید ♥️ALLAH♥️
guzelkiz مدیر استارتر عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 193 خوبه اما دکوکرم تا پایه ۶ میبره موهارو ک باید بلد باشید با رنگساژ نارنجیشو بگیرید آره من استاد رفله گرفتنم مخصوصا نارنجی و قرمز چون از این دو تا رنگ تو رنگ مو خیلی بدم میاد کارم تو این یه مورد خوبه با یه بار شارژ کردن دکو کرم برد پایه شش ؟به نظر خودت آسیب و اثراتش رد موهات چطوری بود؟
roshanak88 عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 1607 آره من استاد رفله گرفتنم مخصوصا نارنجی و قرمز چون از این دو تا رنگ تو رنگ مو خیلی بدم میاد کارم تو ا ... واس خودم دکوکرم نمیکنم چون من پایه ها ۸ و ۹ پسندم هستدکوکرم هم شارژ بشه باز پایه رو نمیبره بالا و نهایتش همون ۶ هستآسیب رسانی هم داره اگه تایم زیاد بمونه یا با اکسیدان درصد بالا استفاده شهخط دکلره قبلی هم قدرت نداره محو کنهدر کل من دوس ندارم ♥️ALLAH♥️