2821
2789
عنوان

نکنه بکشتم

328 بازدید | 17 پست

سلام من چند وقته عقدم توعقدم با شوهر رابطه کاملم داشتیم  شوهرم بهم خیانت کردسکس چت با یه زن شوهر دار که دو تا بچم داره دیدم تو گوشیش

یه مدت تو دلم نگه داشتم به روش نزدم دیدم خیلی عوضیه و دور برداشته به روش اوردم اول انکار کرد بعد که فهمید واقعا میدونم البته عکسهای چتشونو هنوز لو ندادم شروع کرد که زبون بازی و عروسی بگیریمو سریع میریم سر خونه زندگی صحبت میکنیم این حرفا

. نمیخامم طلاق بگیرم فقط چون نمیتونستم تو دلم به هیچ وجه نگه دارم گفتم

چه تضمینی بگیرم که حتما بده و به درد لخورم باشه که اگه تکرار کرد اونموقع جدا شدم

از اینم میترسم خیلی تو دست و پاش بپیچم فکر یر به نیست کردنمو بکنه چون خیلی رو ابروش حساسه 

مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره   در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰  هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون خیانت کرده 

شما میخای ازش گذشت کنی

اونوقت نگرانی بکشتت؟ میخای با مردی زندگی کنی که احساس امنیت جانی هم پیشش نداری؟ 

میدونی... افراد تیمارستان دیوونن ولی در واقع عاقل ترینن ! 🙂 اعصاب درستی ندارم لطفا با من بحث نکنید>> ( تاپیک توهمی ) 
حق طلاق، خونه به نامت بزنه 

خیلی مال دوسته اگه بگم خونه از جون خودم و خودش میگذره از خونه نه

مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره   در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰  هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .

عزیز چرا میخوای با این مرد بری زیر ی سقف؟ نمیخوام زیر دلتو خالی کنم ولی بعید میدونم مردی که تو عقد این کارو میکنه فردا که دو شکم زاییدی کارای بدتر نکنه. حتمأ حق طلاق بگیر

مردی که تو دوران شیرین نامزدی تو رو به یکی دیگه فروخت اونم متاهل وبچه دار  مطمئنی باش بعدا هم تکرار..ببخش اگه تلخ گفتم 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

عزیز چرا میخوای با این مرد بری زیر ی سقف؟ نمیخوام زیر دلتو خالی کنم ولی بعید میدونم مردی که تو عقد ا ...

نمیخام بچه دار شمجلوگیری سفت و سخت میکنم.چون دوسش دارم الانم موقعیت طلاق ندارم 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز