2777
2789
عنوان

خواستگاری

265 بازدید | 13 پست

ممکنه خانواده دختر بخوان ناز کنن یا کلاس بذارن؟ آخه عکس بهشون دادیم شرایطم گفتیم.مبهم جواب میدن آره یا نه نمیگن،میگن دختره آزمون وکالت داره تا مرداد صبر کنین.بعد گفتن عکس بدین نمیفهمم رفتارشونو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا انگار هم میخوان هم نمیخوان .والا منم اینجور شما گفتی گیج شدم .تا حالا همچین چیزی تو نزدیکان ندیدم .نه شون واقعا نهههه بود .آره شونم واقعا جواب مثبت بوده .

سعی کن متوجه بشی اینا تو تصمیم گیری چیزای دیگه چجورین 

یوقت تو تصمیم های دیگه این مدلی حالت بلاتکلیفی ب بقیه بدن کلیییییی داستان میشع

اینا انگار هم میخوان هم نمیخوان .والا منم اینجور شما گفتی گیج شدم .تا حالا همچین چیزی تو نزدیکان ندی ...

مادرش گفت تا مرداد آزمون داره بش نمیگم اما شغلو اسمو شرایطمو پرسید.عکسمم خواست.نمیدونم عکسو برا خودش میخواست ینی

مادرش گفت تا مرداد آزمون داره بش نمیگم اما شغلو اسمو شرایطمو پرسید.عکسمم خواست.نمیدونم عکسو برا خودش ...

تائیدیه خودش ک اولویت بوده انگار که ازت خواسته چون ب دخترش هم نگفته پس عکس هم بهش نشون نداده

تا مرداد صبر کن ببین بعدش چجور پیش میره 

تائیدیه خودش ک اولویت بوده انگار که ازت خواسته چون ب دخترش هم نگفته پس عکس هم بهش نشون نداده تا مرد ...

آخه دختره ازین نیس ک هر چی مادرش گفت بگه چشم. نمیدونم گفت کیس خوب باشه ازدواج میکنه

آخه دختره ازین نیس ک هر چی مادرش گفت بگه چشم. نمیدونم گفت کیس خوب باشه ازدواج میکنه

بالاخره اولش ک مادره عکس شما رو دیده .شما هم تا همون مرداد ک ایشون گفتن صبر کنین ولی حداقل بهتر بود ک بهتون میگفتن منتظر باشین یا ن .و خیلی خیلی بهتر بود ک به دخترشون میگفتن تا تکلیف خودشون و شما هم مشخص بشه