2777
2789
من هم توده فیبروادنومام بزرگ شده و باید بعد عید برم برای جراحی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وستا فیبرو ادونوما خوش خیم هست ولی زمانی که رشد میکنن و بالای دو سانت میشن تبدیل به توده بدخیم میشن پس تا بزرگتر نشده حتما جراحی کن اگه تهران هستید دکتر من رامش عمرانی پور هست کارش حرف نداره
لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
گیلاسی خانم کیست من خیلی بزرگ بود و سینمو دفرمه کرده بود،جراح،دکتر میر،برام تخلیه کرد با سرنگ حالا دیگه نمی دونم بد بوده یا نه،ولی خب تو این سه سال که عود نکرده و کیست های ریز دیگه ای هم که داشتم با این دارو گل مغربی هم کم شده هم کوچیک شما کجا فیبروادنوماتو جراحی کردین?
این دکتر عمرانی پور رو یکی از دوستام که امریکا جراحی می خونه هم بهم معرفی کرده بود شمارشو می تونی بهم بدی?
ممنونم گیلاسی خانم،ان شاالله که همیشه سالم و تندرست باشید
روغن گل مغربی رو چه جوری استفاده کردین؟

گل مغربی فکر نکنین از بین میبره ها من میخورم از بین رفت هیچی

تو پریود هم موثره زیاد میکنه

برای افرادی هم جوش میاره

تولد تو رویای واقعی من است

سلام پیش دکتر عمرانی پور نرید

من مریض ایشون بودم. با تمام بداخلاقی های منشیهاشون و این که بهم وقت نمیدادن حضوری رفتم، بسیار اصرار کردم و وقت گرفتم چون خیلی تعریفشون رو شنیده بودم

وقت عملمو انداختن یک ماه بعد چون میگفتن توده خوش خیمه و بعد مشخص شد که بدخیم بوده. 

حالا اینها به کنار....

خانم دکتر وقتی که فهمیدن اشتباه تشخیص دادن مثل یه نوجوانی که دست و پاشو گم میکنه برخورد کردن و یه بار گفتن کل سینه رو درمیارم. یه بار گفتن نوکشو درمیارم. با این که من فقط ۳۰ سالمه میخواستن همچین کارهایی بکنن

تازه این که چون مسافرتی در پیش داشتن نذاشتن پاتولوژی تستای تکمیلی انجام بده و جواب صحیح رو اعلام کنه و من متاسفانه افتادم توی مسیری وحشتناک...

و کلا پزشکم رو عوض کردم و رفتم پیش دکتر سیرتی.. عمل جدید انجام دادم. این پزشک و کادرشون بی نظیر بودن. اخلاقشون، طرز برخورد منشی ها، نوبت دهی و..... در این حد که دکتر به من شماره موبایلشون رو هم دادن

چندین پزشک جراح دیگر رو هم توی این مدت دیدم. نه مطبشون اینطور خفقانه، نه منشیهای بی اعصاب دارن، نه تلفنهای همیشه اشغال دارن و مهمتر از همه اینکه پزشکها یه شماره تلفن میدن به بیمار که هر زمان مشکلی بود بعد از عمل تماس بگبرن