2777
2789
لطفا نگید به خودکشی فکر نکن با بدبختی بهم رسیدیم عقد کردیم الان میخاد جدا شیم(:

دختر ديوانه اياااا 

به جهنم كه ميخواد جدا شه 

خلائق هرچه لايق 

خَر نشياااا جاي اين كارا با لگد پرتش كن از زندگيت بيرون 

همين نرم ى نازك بودي اجازه داده به خودش همچين چيزي بگه 

قوي باش بگو منم ميخوام جدا شيم يه جور بيرونش كن از زندگيت نفهمه چي شد حساب كارم دستش بياد 

خل نشي خواهش التماس كنيا 

بمونه هم براي تو مرد نميشه 

يه عمر پشيمون ميشي از حال امروزت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره(:

نکن اینکارو.برای اون ادم اصلا مهم نخواهد بود.بخدا تجربش کردم که میگم .هیچ اهمیتی براش نداره وژدان داشته باشه نهایت یه هفته عذاب وجدان بگیره فقط 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
همینو بهش گفتم ولی از درون داغونم

خوب كردي آفرييين 

اين مرد بمونه هم حضورش يه عمر پشيمونيه 

تقي به توقي بخوره ميخواد اين روزارو بزنه سرت 

طاقت بيار قوي باش جاي اين كارا بِه خودت برس به روحت برس اوني كه چيز بزرگي از دست داده اونه نه تو 

🥲😂💔

نخند خواهر رفتم فاز هندی خب😁😂♥️

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...