بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای مجرد ها هم هست.بپرس از کافینت.یا گوگل سرچ کن.البته الان بسته شده ثبت نام فکر کنم.ولی اعلام کردن دوباره باز میشه.باید حواست به اخبار باشه وقتی باز شد.همون موقع ثبت نام کنی
نذرمیکنی ۷ سال روز شهادت امام رضا اش درست کن زیادم نبود اشکال نداره در حد ۷ کاسه هم باشه کافیه ،آیه رو بعد نماز هات زیاد بخون ،از اینترنت سرچ کن دقیقشو نوشته
درمورد زندگی خودم حرفی زدم مگه؟اونچه ک لازمه برای رفاه ی زندگی فراهمه برام تقریبا،ناعدالتی خدا ...
تاوقتی اینهمه ادم وجود داره که توخط خودشون را نمیرن و از راه های خلاف پولدارمیشن,تا وقتی مردم انقدر نسبت به هم بی رحم و به فکر منافع خودشونن وتا وقتی که اطرافیان یکی مثل خودم چشم ندارن ادم ناخن داشته باشه خودشو بخارونه ,همچنین یه سری هم به ادارات وبانک ها بزن ببین کی چقدر کارمردم رو راه میندازه کی چقدر سنگ میندازه وکی چقدر از کارش میدزده ,مسلما جامعه همینه که هست,توالان برو جلو دریک مغازه خودتو تیکه تیکه کن اگه یه ادامس بخشید به بچت بعد هرچی خواستی بگو
🍃چه سکوتی عالم را فرا میگرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن میگفت.👤امام علی (ع)