2777
2789
عنوان

ولی... 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 41 پست
و منی ک خیلی تنهام و بشدت دلم گرفته🥲

عزیزمم

واقعا تنهایی سخته 

منم امشب بشدت دلم گرفته

حسبی الله♥                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اول خدا بعد بچه های کوچولوم دوست دارم و فقط بخاطر اونا زنده ام

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
زیاد برات مهم نباشه کسی دوست داره یا نه یا کسی بهت اهمیت نمیده  اگه خودت خودت را قبول کردی برد ...

ممنونم از توصیه هاتون حتما سعی میکنم اهمیت ندم سخته ولی اگه تلاش کنم میتونم

حسبی الله♥                                                                 
منم اول خدا بعد بچه های کوچولوم دوست دارم و فقط بخاطر اونا زنده ام

خوشبحالتون کاش منم مادر بچه ای بودم ودلم به بودنش گرم بود

حسبی الله♥                                                                 
چه خوب  کاش منم بتونم کنار بیام

کنار اومدن من خیلی طول کشید ولی خو خیلی برام عادیه ک تماس تلفنی ندارم .حتی فکرم نمیره بگم چرا کسی از من خبری نگرفت .خیلی ایزی و راحت گرفتم همه چیو .برام دیگ اهمیتی نداره

چی دیدی؟ خانوادت نیستن مگ پیشت

چیزایی که بخوام بگم گفتنش خیلی طولانی میشه🥲

خانواده؟ اگه از لحاظ فیزیکی میگی اره هستن ولی فقط جسمشون هست من محبتی عاطفه ای حسی نمیبینم😔

حسبی الله♥                                                                 
کنار اومدن من خیلی طول کشید ولی خو خیلی برام عادیه ک تماس تلفنی ندارم .حتی فکرم نمیره بگم چرا کسی از ...

افرین به این قوی بودنتون♥برام دعاکنید منم حالم خوب شه

حسبی الله♥