2777
2789
عنوان

ولی... 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گاهی همچین حسایی بهم دست میده و در نهایت میگم ب جهنم و ی ای لاو یو‌ ب خودم میگم😐

منم اهمیت نمیدادم زیاد ولی امشب  یه چیزایی دیدم واقعا بشدت دلم گرفت

حسبی الله♥                                                                 
منا تعداد محدودی دوس دارن😁

خوشبحالت حداقل یه تعدادی دوست دارن منو حتی ینفرهم دوس نداره

حسبی الله♥                                                                 
خودت خودت رو دوست داشته باش ،از کسی هم انتظاری نداشته باش تا اذیت نشی

سعی میکنم ولی امشب یه چیزایی دیدم بشدت دلم شکست

حسبی الله♥                                                                 
منم اهمیت نمیدادم زیاد ولی امشب  یه چیزایی دیدم واقعا بشدت دلم گرفت

من دیروز اینقدر گریه کردم چشام پف کرد در خدمت همه بودم اما انگار اصلا نمیبینن یا خودشونو میزنن به ندیدن

علاجش داشتن بچه ست، وقت نمیکنی به چیزی فکر کنی

ای کاش حداقل مادر یه بچه بودم شاید اون بچه دوسم داشت🥺

حسبی الله♥                                                                 
عزیزممم چقد مهربونی شما🥺♥کاش همه مث شما انقد دل پاکی داشتن

قربونت برم عزیزم😊لطف داری گلم.ناراحت نباش همه ی اداما گاهی احساس تنهایی میکنن خود من یه روزای محزونی رو تو تنهایی و غریبی دیدم ک حتی تا پای خودکشی هم پیش رفتم ولی روزاییم داشتم ک از شدت خوشی حس کردم روح از تنم جدا میشه پس دائما یکسان نباشد حال دوران هم‌مخور🤗😍

زیاد برات مهم نباشه کسی دوست داره یا نه یا کسی بهت اهمیت نمیده  اگه خودت خودت را قبول کردی برد کردی تو زندگیت محتاج محبت کسی نباش به خودت احترام بزار   وقتی خودت از خودت دست کشیدی  انتظار از خانواده خودت هم نداشته باش محبت را بهت تقدیم کنن گفتن این که من کسی را ندارم ظلم به خود خود خود شما هست فقط 

من دیروز اینقدر گریه کردم چشام پف کرد در خدمت همه بودم اما انگار اصلا نمیبینن یا خودشونو میزنن به ند ...

وایی بخدا منم همینجوریم

الانم انقد گریه کردم دیگه چشام انگار تار میبینه

حسبی الله♥                                                                 
قربونت برم عزیزم😊لطف داری گلم.ناراحت نباش همه ی اداما گاهی احساس تنهایی میکنن خود من یه روزای محزون ...

ممنونم واقعا حرفاتون ارومم کرد انشالله هرچی از خدا میخواین به دل مهربونتون ببخشه

حسبی الله♥