2777
2789
عنوان

انصاف نیس بخدا انصاف نیس

113 بازدید | 11 پست

که ینفر با ۵۰۰۰ میره پرستاری ینفر با ۸۰۰۰۰ میره پزشکی چون سهمیه ‌و پارتی و اینجور چیزا داره 

خسته شدم دیگه خسته شدم چرا خدا یه نگاهی به بنده هاش نمیکنه 

:)

😂😂😂عادیه تو ارشدم طرف با ۱۹خزار میره زنتیک در حالی که ۳۵۰ رو نهایت بگیرن

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که ربطی به خدا نداره

چرا ربط داره یکی پولداره بکی پول نداره  

با چشم خودم دیدم دختره باباش،قاضی بود داداشاش همه وکیل بعد دختره نمیتونس مامایی قبول شه با پول و کلی دردسر مامایی آزاد قبول شد 

:)
چرا ربط داره یکی پولداره بکی پول نداره   با چشم خودم دیدم دختره باباش،قاضی بود داداشاش همه ...

میدونم چی میگی ،قبول دارم ،خودم کلی به خاطر سهمیه ای ها حرص میخورم ،اما این بی عدالتی آدما نسبت به همدیگست نه خدا 

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

اصلن اینجور چیزارو می‌شنوم حالم بد میشه چرا ما جای اونا نباید باشیم

خوودتو اذیت نکن همه این دوره رو گذروندن تموم هم ندارن 😂

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

2790
2778
2791
2779
2792