2777
2789
عنوان

خوشبحالتون

145 بازدید | 11 پست

خوشبحال کسایی که خودشون تصمیم میگیرن به زندگی که حقشون نیست پایان میدن

مثل من بی عرضه نیستین

کاش منم همینقدر شجاع بودمو

تن به زندگی نفرت انگیزم نمیدادم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شجاعت رو صرفا کسایی دارن که زندگی رو تغییر میدن نه اونایی که تمومش میکنن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
عزیزم اگه افسردگی داری به یه تراپیست مراجعه کن.هیچکس از زندگیش رضایت کامل نداره

کاشکی میمردم این همه نمیکشیدم تو زندگیم😭کاشکی درد بی درمون میگرفتم که مطمئن میشدم تهش مرگه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

پس خوشبحال من یبارم خوشبحالم شد

مگه تو پایان دادی به زندگیت

کاشکی میمردم این همه نمیکشیدم تو زندگیم😭کاشکی درد بی درمون میگرفتم که مطمئن میشدم تهش مرگه

منم بعد از ازدواجم خیلیییی سختی کشیدم . از بیکاری همسر بگیر تا بی پولی و بدهی و دوتا بیماری سخت و شهر غریب و خونواده نادان شوهر و...با اینکه خونه پدرو مادرم خیلی خوشبخت بودم.اما دستم و گذاشتم رو زانوهام دوباره بلند شدم.زندگی همینه دیگه.خوشبحال اونی که انقد قویه که هیچوقت تسلیم نمیشه.تسلیم شدن که خوشبحالی نداره.بچه داری؟

ارع از ی ادم سمی با خانواده سمیش جدا شدم 

من منظورم اونایین که خودکشی میکنن وپایان میدن به زندگیشون

منم بعد از ازدواجم خیلیییی سختی کشیدم . از بیکاری همسر بگیر تا بی پولی و بدهی و دوتا بیماری سخت و شه ...

اصلا فک کنم اشتباه منظور تاپیکو رسوندم

منظورم اینایین که به زندگیشون با خودکشی پایان میدن

نه تو ازدواج

من منظورم اونایین که خودکشی میکنن وپایان میدن به زندگیشون

ن تا جون دارم میجنگم اصلا بفکر مردن نیستم با این ک هر کی مشکلاتی ک من پشت سر گذاشتم و مشکلاتی ک دارم خودکشی میکرد ولی من اصلا بفکر زندگی کردنم