2777
2789
عنوان

چقدر فرهنگ های

96 بازدید | 17 پست

اینجا با اروپا فرق داره 

مثلا اونا طلاق رو چیز بدی نمی‌دونن میگن دو زوج باهم تفاهم نداشتن و جدا شدن ولی این جا تا چند سال پیش جبهه می‌گرفتن و میگفتن اگر طلاق بگیرید دیگه شوهر بدی معلوم نیس چی میشه 

یا مثلاً اونا خانواده ها بهم وابسته نیستند مثلا ی پسر یا دختر وابسته پدر مادر نیستن و فکر هدف خودشون هستن 

و خیلی چیز های دیگه بنظرم خیلی جالب هست 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

وابستگی ربطی به کشور نداره..

ولی اره طلاق رو بد نمیدونن

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وابستگی ربطی به کشور نداره.. ولی اره طلاق رو بد نمیدونن

ن ربط داره مثلا این جا پسر یا دختر رو از بچگی ب خودشون وابسته میکنن که ای اون کار نکن خطر داره بذار من میکنم یا فلان بهمان خیلی تاثیر داره 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
هنوزم طرف ما طلاق هیچ فرقی با مرگ دختر نداره💔🙂 پسر هبچیش نمیشه اما دختر مطلقه از نظر اینا یعنی شکس ...

اره خیلی تفکراتمون عقب هست ابدیت نشدیم 

من خیلی از فرهنگاشون رو میپسندم. برای خودشون زندگی میکنن. مهم خودشونن... 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
ن ربط داره مثلا این جا پسر یا دختر رو از بچگی ب خودشون وابسته میکنن که ای اون کار نکن خطر داره بذار ...

آهان اونور که به بچه سیلی هم نمیزنن وابسته نمیکنن؟👀

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

من خیلی از فرهنگاشون رو میپسندم. برای خودشون زندگی میکنن. مهم خودشونن... 

درسته 

شاید یکی بازیگر باشه ولی با دمپایی بره بازار ولی کسی نمیگه این چرا اینجوریه اونجوریه

آهان اونور که به بچه سیلی هم نمیزنن وابسته نمیکنن؟👀

نه اونجوری که من دیدم فقط احترام میذارن برای چی باید سیلی بزنن با آدم طرف هستن نه حیوون آدم با حرف هم میشه قانع کرد اونا ب بچه هاشون بها میدن و احترام میذارن همچنین ب نظرات و ایده ها و میذارن روی پای خودشون باشن 

نه اونجوری که من دیدم فقط احترام میذارن برای چی باید سیلی بزنن با آدم طرف هستن نه حیوون آدم با حرف ه ...

از نزدیک دیدی؟

اوناهم تو وابستگی نقش دارن..

حالا بعضی خانواده های ایرانی شورشو در آوردن ولی خب بقیه هم مثل اینجاس

از نزدیک دیدی؟ اوناهم تو وابستگی نقش دارن.. حالا بعضی خانواده های ایرانی شورشو در آوردن ولی خب بقی ...

نمیدونم و نمی‌فهمم چرا اینقدر گارد گرفتی 

نظر من بود همین 

نمیدونم و نمی‌فهمم چرا اینقدر گارد گرفتی  نظر من بود همین

وا کو گارد😐

درسته  شاید یکی بازیگر باشه ولی با دمپایی بره بازار ولی کسی نمیگه این چرا اینجوریه اونجوریه

اره واقعا.. و اینجا اگه شغل کسی مدیریت و مهندس و کلا دهن پر کن نباشه همه واه واه میکنن پشت طرف حرف میزنن. هر حرفی بخوان به طرف میزنن

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
وا کو گارد😐

از اول تا اینجا کامنت هات رو بخون 

اره واقعا.. و اینجا اگه شغل کسی مدیریت و مهندس و کلا دهن پر کن نباشه همه واه واه میکنن پشت طرف حرف م ...

دقیقا