2777
2789

من از اول راهنمایی اینجور شدم .علایمی شبیه اسکیزویید .شاید بگید ما هم اینجوریم اما علایم من خیلی خیلی غیر عادیه .

من اول مبگفنم چرا اینجور شدم چرا منزوی شدم اما بعد ها فهمیدم خیلی خیلی از افراد فامیل دقیقا از یه سنی به بعد مثل من میشند و با کسی حرف نمیزنند .حتی الان دقت میکنم پدرم و داییم هم که عموزاده اند مثل من اند اما چون من از اول پدرم رو اینجور دیدم فکر میکردم همه مردها در خونه اینجور اند.

میبینم فامیل در مورد ما حرف میزنند و میگند این ها بیمار روانی اند و راست هم میگند چون ما عادی نیستیم اما من اون اوایل فکر میکردم عادی ام اما بعد ها دقت کردم که نه بابا من اصلا عادی نیستم. و زندگی هیچ ادمی شکل من نیست.

مادرم میگه جادو شدم  پدرم میگه لج کردم. حتی پدرم خودش نمیدونه که خودش مریضه.

من اصلا نمیتونم دکتر برم نمیدونم چکار کنم.

چرا زندگی من اینجور,شد چرا مثل دخترای دیگه عادی زندگی نکردم الان نزدیک 28 سالمه خواستگار هم نداشتم.

مگه من چی داشتم که خدا من رو امتحان کرد میگم اگه دختری مشکل داره باز حداقل مشکلش عادیه و مثل من نیست.

ای کاش زندگیم عادی بود داییم نزدیک شصت سال هست به خدا از وقتی یادمه صب تا شب تو اتاقش هست و ازدواج هم نکرده و با کسی حرف نزده.

خدا برای ماها چی در نظر گرفته.؟؟؟

به نظرتون چه کار کنم سوره قران هست برای بیمار روانی؟؟؟کسی تجربعه بیماری روانی داره؟؟ چه کار کرده به جز دکتر رفتن.؟؟

به خدا انقدر منزوی و گوشه گیر شدم که همش در خیالاتم با ادم های غیر واقعی حرف میزنم اصلا خوابیدن یادم رفته مشکل خواب پیدا کردم. بقیه میگند نیم ساعته میخوابند من چن  ساعت بیدارم و با خودم در خیالاتم حرف میزنم.

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علائمت چیا هستن؟ منظورم اینه که به چه علتی خودت رو بیمار میدونی؟

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

برو پیش روانشناس عزیزم

قابل حل شدنه اسکیزوئید اگر باشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ویزیت انلاین بگیر عزیزم دارو لازم داری اونم فوری 

حرفت مثل اینه که بگی یه دعا بگین پای شکسته جوش بخوره یا اپاندیس ترکیده جراحی نشه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

منم هستم دوقطبی دارم  شبیه توام  هیچ دوستی ندارم  داغووونم 

باید باید باید بری دکتر  احتیاج به دارو داری   تا دکتر نری وضع همینه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

چرا نمی تونی پیش دکتر بری؟ 

قرار نیست وقتی دکتر می ری عالم و آدم خبر کنی!، برو دکتر دارو بگیر و خودت درمان کن و به کسی هم نگو! همون یه بار دو بار بری کافیه. دفعه های بعد فقط همون دارو از داروخانه می خری و استفاده می کنی!

یا ارحم الراحمین
علائمت چیا هستن؟ منظورم اینه که به چه علتی خودت رو بیمار میدونی؟

ببین یه ادم رو تصور کن یکدفعه از نوجوانی ارز همه دور شده و با هیییییچکس حذف نمیزنه.

شاید بگی عادیه و مربوط به بلوغه 

ولی ادم شصت ساله فامیل هنوز همون وضع رو داره.

در فامیل ما زیااااده خیلی زیادد

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست