2777
2789
عنوان

نکنه بفهمه 😭

139 بازدید | 8 پست

بچه ها من عاشق یکی از فامیل هامون شدم بعد دیروز شمارشو از گوشی داداش کوچیکش ور داشتم رفتم سیو کردم شمارشو بعد رفتم استوری های روبیکاشو دیدم حالا اون الان متوجه شده من استوری هاشو دیدم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاجي منم ی سوال داشتم 

اگه شماره یکیو تو روبیکا سیو کنی و بری اطلاعات کاربریشو ببینی اگه اونم آنلاین باشه میفهمه تو هم آنلاینی 

از ما بدا انتظار نداشته باش شما ک خوبی واس ما هم دعا کننیازی ب پرواز نیست همین پایینم بالاتر از خیلیام😏
کارم با اونش نیست آدمب بی شعوریش می‌ره به همه میگه

شمارت مخفی کن .ایدیتم اسم خودت نزار از کجا میخواد بفهمه. عجب خودتم میدونی بیشعوره ولی بازم دوسش داری

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
حاجي منم ی سوال داشتم  اگه شماره یکیو تو روبیکا سیو کنی و بری اطلاعات کاربریشو ببینی اگه اونم ...

اگه آخرین بازدیدت رو مخاطبین باشه میبینه

البته اگه اونم شماره‌ی تورو  سیو داشته باشه میبینه

شمارت مخفی کن .ایدیتم اسم خودت نزار از کجا میخواد بفهمه. عجب خودتم میدونی بیشعوره ولی بازم دوسش داری

عقل هر چی میگه دل ریش ریش شون میکنه الان استرس گرفتم نکنه کسی تو نی نی سایت فهمیده باشه من کیم بعد آبرو م میره

عقل هر چی میگه دل ریش ریش شون میکنه الان استرس گرفتم نکنه کسی تو نی نی سایت فهمیده باشه من کیم بعد آ ...

نه بابا .من شخصا کلا ب ایدی افراد توجه نمیکنم😂

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...