2777
2789
عنوان

ضربان قلب جنین

205 بازدید | 19 پست

بچه ها من رفتم سونو گف پنج میله شش هفته ودوروزته ولی من خودم حساب کردم پنج هفته ودوروزمه ب ضربان قلبش۸۲بود گف ضعیفه ده روز ذیگ بیا سونو ب نظرتون چون اولشه اینجوریه استرس دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پنج هفته ودوروزم بود رفتم گف جنین تشکیل نشده چ برسه به قلبش گف ی هفته دیگ بیا نرفتم قراره این هفته برم🥺ان شاءالله که نینی تو هم خوبه نگران نباش عزیزم 

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
منم پنج هفته ودوروزم بود رفتم گف جنین تشکیل نشده چ برسه به قلبش گف ی هفته دیگ بیا نرفتم قراره این هف ...

نمیدونم جرا دکترا استباه حساب میکنن اخه من دقیق میدونم کی اقدام کردم چرا رشتباه حساب میکنن فقطاستزس میدن بیخودی اره نرو فقط الکی پول خرج کردنه بهو بذار ی مدت بگذره بعد برو

چرا عزیزم مگه چی گفته بود دور از جونت

دوران بارداری شش ماهه باردار بودم گفت بخاطر آنزیمهای کبدی یا خودت میمیری یا بچت دنیارو برای منو شوهرم جهنم کرد همون شب رفتیم ی شهر دیگه دکتر قرص داد اومدیم خونه دیگه از ترس نرفتم سونو بدم که خداروشکر موعود رسید طبیعی اوردم الان دختر پنج ماهشه خداروشکر

دوران بارداری شش ماهه باردار بودم گفت بخاطر آنزیمهای کبدی یا خودت میمیری یا بچت دنیارو برای منو شوهر ...

وای خدا لعنت کنه این دکترای بیسوادو انقدر استرس میدن

نمیدونم جرا دکترا استباه حساب میکنن اخه من دقیق میدونم کی اقدام کردم چرا رشتباه حساب میکنن فقطاستزس ...

آره عزیزم همون ده هفته میرم 

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
وای خدا لعنت کنه این دکترای بیسوادو انقدر استرس میدن

بخاطر این حرف تواین سه ماه فقط گریه کردمو غذا نمیخوردم یعنی اشتها نداشتم شوهرم از اول تا اخر فقط میگفت دکتر اشتباه گفته استرس نداشته باش حمایتم کرد اخیییی چه بگم فقط خدا میدونه بعضی چیزارو البته دکترم فرق داره بعضیهاشون خوبن حالا دکتر من خانم بود صاف تو چشام دوخت و گفت 😒